ASKA LARA RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: hotelul este situat in apropiere de Kundu Public Beach si la 8 km de Aeroportul Antalya. Facilitati hotel: 3 piscine, acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Localizare

Aeroportul Antalya este la aproximativ 12 km iar centrul orasului Antalya este la 15 km.
Situat la aproximativ 300 m de plaja cu nisip/pietris, este oferit un serviciu de transfer catre plaja.

 

Facilitati hotel

Camerele de la Aska Lara Resort & Spa sunt prevazute cu aer conditionat, IP TV cu ecran plat, fierbator electric si minibar. Baile private au dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Unele camere din cadrul proprietatii au balcon, iar altele se bucura de vedere la uscat sau la piscina. Dupa check-out, oaspetii au la dispozitie o camera de curtoazie cu baie privata, pentru ziua plecarii.

Oaspetii pot lua micul dejun si cina zilnic, sub forma de bufet. In plus, exista 2 restaurante à la carte pentru sezonul de iarna si 4 restaurante à la carte pentru sezonul de vara, cu o varietate de preparate din bucataria turceasca traditionala, orientala si italiana. Proprietatea are si baruri, care asigura diverse bauturi racoritoare si alcoolice.

De asemenea, sunt disponibile facilitati speciale pentru oaspetii mai tineri. Exista un loc de joaca si o sala de jocuri. Copiii pot urmari filme sau se pot bucura de fantanile din zona parcului acvatic.

Aska Lara Resort & Spa asigura terenuri de baschet, terenuri de tenis, tenis de masa, un club de noapte si facilitati pentru sporturi nautice. Serviciile includ masaje si tratamente de infrumusetare, disponibile la un cost suplimentar. Sauna, baia turceasca, piscina interioara si cea in aer liber incalzita pot fi accesate gratuit (incalzirea este disponibila doar in sezonul de iarna). Serviciul de spalatorie este oferit la un cost suplimentar.

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.