CONCORDE DE LUXE RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul este situat la 10 km fata de aeroportul din Antalya si la 16 km de centrul orasului Antalya. Acest hotel ofera camere frumos decorate si complet dotate cu baie / dus, WC, uscator de par, telefon, TV prin satelit, minibar, aer conditionat, seif si balcon, mocheta. Camerele ofera vedere la piscine, la mare si la gradina. Concorde de Luxe Resort pune la dispozitia coapetiilor sai mai multe restaurante: Le Buffet - restaurant principal, restaurantele A`La Carte - Da Vinci (italian), Asiana (chinezesc si japonez), Dafne (turcesc), Poseidon (pescaresc), BBQ(preparate la gratar), Vinario ( copii sub 12 ani) nu au voie) precum si facilitati precum : servicii medicale, baby sitting, curatatorie, spalatorie, coafor, jocuri pe calculator, rent a car, magazine. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 4 piscine exterioare, o piscina interioara si doua tobogane. Pentru copii sunt disponibile: piscina, 2 tobogane cu apa, Dombo Kids Club, (4 - 12 ani), baby sitter (contra cost). Hotelul ofera programe de animatie atat pe durata zilei cat si seara.Deasemenea, oaspetii vor avea la dispozitie terenuri de tenis precum si alte activitati sportive: volei pe plaja, baschet, darts, tenis de masa, aerobic, polo pe apa, sala de fitness, snooker, bowling.Facilitati pentru copii
Mini club Dombo, babysitting (contra cost), patut.

Piscina
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii.

Sport si agreement
Sala de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, jacuzzi, trei terenuri de tenis, volei pe plaja, basket, sporturi acvatice nemotorizate, mini fotbal - sunt fara cost suplimentar. Sporturile acvatice motorizate, nocturna pentru terenul de tenis, bowling - ul, biliardul, salonul de infrumusetare, Spa, masajul sunt contra cost. Hotelul se lauda cu unul din cele mai renumite Seara puteti alege sa mergeti la unul din barurile hotelului sau discoteca si va puteti delecta la unul din spectacolele oferite in cadrul hotelului: Acrobatii din Beijing, Folclor si dans traditional.

Facilitati camere
Toate cele 401 camere sunt decorate in stil modern si sunt echipate dupa cele mai inalte standarde. Sunt dotate cu baie privata cu cada / dus, telefon, uscator de par, minibar (apa si bauturi racoritoare, bere reimprospatat zilnic) TV satelit, muzica, conexiune internet, aer conditionat, mocheta, seif si balcon. Hotelul detine camere standard, apartamente junior-suite, family-suite, Grand-suite si Royal-suite (toate cu 2 camere si 2 bai), camere duplex si camere pentru cei cu handicap.

Facilitatile hotelului
Le Buffet - restaurant principal; restaurantele A`La Carte - Da Vinci (Italian), Asiana (chinezesc si japonez), Dafne (turcesc), Poseidon (pescaresc), Vinario (contra cost), Barbeque (preparare instant) - toate sunt cu rezervare in avans; fast-food, cafenea si baruri pe toata intinderea complexului hotelier. Alte facilitate ale hotelului: , baby sitting, curatatorie, spalatorie, coafor, jocuri pe calculator, rent a car, magazine sunt contra cost; exchange. Animalele nu sunt premise in acest hotel.

Localizare
Situat pe magnifica plaja Lara, premiata cu distinctia "Steagul Albastru", la este de Antalya, Hotelul Concorde de Luxe 5* se afla la 16 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul din Antalya. Puteti ajunge in centrul orasului Antalya cu transportul public, serviciu privat de transfer de la hotel sau cu taxiul in aproximativ 20 min.