CRYSTAL WATERS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere hotel
Crystal Waters se afla in Nikiana si ofera o piscina in aer liber de forma neregulata si o terasa cu sezlonguri. Printre facilitatile hotelului se numara un restaurant modern, un bar si o receptie deschisa nonstop. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.


Amenajate cu mobilier modern si culori pastelate, suitele sunt decorate elegant si ofera vedere la piscina, la gradina sau la Marea Ionica. Toate au zona de relaxare si o baie moderna cu cabina de dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Printre facilitatile disponibile se numara cana fierbator, TV cu ecran plat si aer conditionat.


Oaspetii isi pot incepe ziua cu micul dejun tip bufet servit zilnic in zona de luat masa. De asemenea, restaurantul hotelului ofera mancaruri mediteraneene pentru masa de pranz si cina.


Orasul Lefkada se afla la 12 km de Crystal Waters, iar localitatea Preveza este la 23 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la 23 km de proprietate


Descriere masa
Mic Dejun