Sol Palmanova


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel Sol Mirlos Tordos Mallorca Face parte din lantul hotelier SOL MELIA si a fost renovat in anul 2001. Este un hotel recomandat in special familiilor cu copii, acestia din urma avand pregatite multe facilitati de petrecere a timpului liber.Activitati/Divertisment
Facilitatile pentru petrecerea timpului liber includ animatie, aerobic, polo, tenis de masa, tir cu arcul, show-uri tematice. Program complet de activități pentru copii și adulți, petreceri, muzicale, spectacole de seară și muzică live. Printre activităţile sportive pentru adulţi se numără aquagym, polo pe apă, turnee de tenis de masă, cursuri de spinning, pilates şi divertisment variat seara. Oaspeții pot practica în apropierea hotelului sporturi nautice, cum ar fi scuba diving, navigație, surfing și schi nautic. Toate activitățile din afara hotelului au o taxă suplimentară.

Facilitati camere
Sol Palmanova pune la dispozitia turistilor camere elegante, spațioase și confortabile, luminoase și complet echipate cu toate serviciile și facilitățile de care au nevoie oaspetii în timpul vacanțelor pe Mallorca. Toate camerele hotelului dispun de baie proprie, accesorii pentru baie (săpun și șampon), terasă mobilată (masă/ scaune), cabina de dus/cada, seif (cost suplimentar), apel de trezire de 24 de ore, mobilier funcțional și practic, internet Wi-Fi gratuit, dulap garderobă, două lămpi, controlul individual al aerului condiționat (din mai până în octombrie), TV prin satelit (canale spaniole și internaționale) cu telecomandă, 1 telefon cu linie directă conectat la recepție (contra cost).

Localizare
Hotelul este situat la 150 m de magnifica plajă Palmanova de pe insula idilică din Mallorca, la 24 km de aeroportul Palma de Mallorca, 14 km de centrul orasului-capitala Palma si 300 m de centrul turistic al zonei Palmanova. In jurul hotelului, pe o raza de 10 km, se gasesc urmatoarele puncte de atractie: BCM Magaluf (400 m), Aqua land (1,7 km), Golf Santa Ponsa (3,3 km), Santa Ponsa Beach (4,6 km), Cala Portals Vells Beach (5 km), Port Adriano (5,7 km), Plaja Cala Major (7,4 km), Son Vida Golf (9,6 km), Palma Yacht Club (10,6 km).

Facilitati pentru copii
Copiii se pot bucura de diverse cluburi: Baby Rock Club (pana la 4 ani), Roca Sport Club (9–13 ani), Cool Club (14–17 ani). Acest hotel este unul dintre primele hoteluri tematice, recomandat familiilor cu copii.

Plaja
Plaja este cu nisip (Playa de Palmanova). Umbrelele si sezlongurile sunt contra cost la plaja si gratuit la piscina.

Facilitati hotel
La Sol Palmanova copiii cu vârsta între 8 luni - 17 ani se pot distra toată ziua la cele 4 cluburi diferite pentru copii (pe grupe de vârstă). La proprietate oaspetii vor găsi grădini, 2 piscine destinate adultilor (piscina spectaculoasa de tip laguna-450 mp si piscina in aer liber-140 mp), piscină pentru copii de 102 mp, bazin de 28 mp pentru copii (infanti) şi o terasă. Hotelul ofera turistilor o varietate de facilitati, cum ar fi receptie 24h, acces internet, parcare, restaurant bufet, meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, terasa la soare, gradina, seif (contra cost), lift, lounge/cameră cu TV comună, cameră de bagaje, închirieri auto, schimb valutar, personal multilingv, servicii medicale la câteva minute de hotel (la cerere, contra cost), parcare privată în aer liber pentru oaspeți (spații limitate), internet Wi-Fi gratuit in tot hotelul. Hotelul are multe zone decorate, avand ca inspiratie filmul Familia Flinstone.