Thb Class El Cid


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Distanta fata de plaja: Hotelul se afla pe plaja, la 5 km de aeroport si la 7 Km de faimosul aquapark Aqualand. Plaja este decorata cu distinctia Blue Flag pentru nisipul fin si accesul persoanelor cu dizabilitati.Capacitate: 222 de camere
Facilitati Hotel: Hotelul dispune de piscina pentru adulti si copii cu terasa, sezlonguri si umbrelute, piscina \\\\\\\' Molino\\\\\\\' cu un original bar in forma unei mori de vant ce functioneaza intre orele 11:00 18:00 si terasa cu sezlonguri si umbrelute, restaurant, bar cu terasa si TV, deschis de la 09:00 la 01:00, acces internet wireless gratuit in zonele publice ale hotelului, programe de animatie ( de 4 /5 ori pe saptamana ), centru SPA cu piscina incalzita ( in lunile martie, aprilie, octombrie ), sauna, hammam, sala de fitness, masaj, parcare ( gratuita pentru turistii hotelului ), teren de tennis ( gratuit penttru turistii hotelului, vara este disponibil pana la ora 20:00 si iarna pana la ora 17:00 , rachetele si mingiile se ridica de la receptie), biliard ( contra cost ), sporturi acvatice, sala de conferinta ( capacitate de 70 persoane ).
Facilitati camere: toate camerele sunt cu vedere laterala / directa la mare si dispun de: telefon, TV prin satelit, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, balcon spatios, mini frigider, seif, acces gratuit la internet wireless. Suitele dispun de 3 balcoane cu vedere la mare si living. Hotelul dispune si de 6 camere pentru persoane cu dizabilitati.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2EUR