Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE
Situat in Mamaia, in regiunea judetului Constanta, cu plaja Mamaia si plaja Myrtos in apropiere, Diamond View Apartments ofera cazare cu parcare privata gratuita garantata pentru fiecare apartament.
Punctele de interes populare din apropierea Diamond View Apartments includ clubul de vara Crema Summer Club Mamaia (la 400 m), Myrtos Beach (la 300 m), Aqua Magic Mamaia (la 700 m), Satul de Vacanta (la 1 km), JT Water Sports (la 250 m). Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 19 km de cazare.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcare privata gratuita garantata pentru fiecare apartament, lift, WiFi.

DESCRIERE CAMERE
Apartament Queen - Suprafata : 65 m - Apartamentul este structurat in dormitor cu pat dublu cu dimensiunea de 1.60 / 2 m, 1 baie cu dus, living cu o canapea extensibila si bucatarie complet utilata. Acest apartament are o terasa de 20 mp cu vedere superba catre lac. Apartamentul poate fi situat la etajul 3 sau la etajul 5 al cladirii.
Apartament Premium - Suprafata : 65 m - Apartamentul este structurat in dormitor cu pat dublu cu dimensiunea de 1.60 / 2 m, 1 baie cu dus, living cu o canapea extensibila si bucatarie complet utilata. Acest apartament are o terasa de 20 mp cu vedere catre nord ( Arenele de tenis IDU). Apartamentul poate fi situat la etajul 3 sau la etajul 5 al cladirii. Avem 4 apartamente de acest tip.
Apartament Family - Suprafata : 65 m - Apartamentul este structurat in dormitor cu pat dublu cu dimensiunea de 1.60 / 2 m, 2 bai, living cu o canapea extensibila si bucatarie complet utilata. Acest apartament are o terasa de 20 mp cu vedere superba catre lac. Apartamentul poate fi situat la etajul 3 sau la etajul 5 al cladirii.
Apartament Penthouse - Suprafata : 75 m - Apartamentul este structurat in dormitor cu pat dublu cu dimensiunea de 1.80 / 2 m, 2 bai, living cu o canapea extensibila si bucatarie complet utilata. Acest apartament are doua terase de 50 mp cu vedere superba spre lac si catre mare. Apartamentul este situat la etajul 7 al cladirii (Rooftop).
Toate apartamentele (11 la numar) au capacitatea maxima 4 persoane.

LOCALIZARE
Diamond View Apartments se afla in Mamaia, la 240 m de plaja, in zona Cazinoului.
















Locatie