Primera Dru Hotel&Spa


Facilitati

Restaurant
Seif
Centru Spa & Wellness
Acces internet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

REVELION 2023 29/30.12-03.01.2023 (3-4 nopti) Servicii incluse: - cazare in camera dubla de 4* (dubla standard) - acces piscine & Spa - pensiune completa (mic dejun, pranz, cina) - Spuma Party la piscina - Welcome gift 30.12.2022 - WARM UP DINNER - cina festiva cu program sustinut de Camelia Crisan & DJ Rhay 31.12.2022 - muzica live trupa Remarkers - tematica si decor special Sparkling Night - atmosfera intretinuta de DJ Shine - meniu special, tombola, cake bar, open bar, cocktail bar, videobooth 360, ecran LED Pensiune completa 3 mese pe zi de tip bufet cu diverse delicatese pentru toate gusturile si bauturi alcoolice si non alcoolice. -Cadou de bun venit din partea resortului -Petrecere de revelion cu muzica live (TRUPA REMARKES LIVE,DJ SHINE),decor tematic,meniu festiv,open-bar,cake bar,tombola cu premii,videobooth 360 -La cerere ,transfer gratuit de la Aeroportul International Maramures la hotel(cu rezervare 7 zile inainte de cazare). Copiii cu varste intre 0-3 ani beneficiaza de gratuitate la pachet si in functie de disponibilitate putem asigura patut(infant) in camera . Copiii de peste 13 ani sunt considerați adulți în termeni hotelieri, deci se v-a impune o cameră Single dacă este cazul.

Hotelul Primera Dru este un hotel nou, deschis la începutul anului 2019, situat departe de agitația orașului, are o capacitate de 23 de camere de cazare, restaurant cochet, bar, zonă spa și bazine, fitness, sală de conferințe și evenimente.

Toate tarifele vin cu micul dejun inclus, acces la centrul SPA, bazine și sala de fitness pentru doi adulți (excepție apartamentul unde se pot caza 2 adulți și 2 copii).

Copiii sub 3 ani au gratuitate.

Copiii de peste 13 ani sunt considerați adulți în termeni hotelieri, deci se v-a impune o cameră Single dacă este cazul.