HILTON DALAMAN SARIGERME RESORT AND SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere
Cu un aer modern si proaspat, Hilton Dalaman Sarigerme Resort and SPA ofera clientilor sai servicii de inalta calitate, ridicandu-se la renumele grupului din care face parte.
Localizare
Resortul se afla la doar 15 km de Aeroportul International din Dalaman si la aproximativ 10 minute de centrul orasului Sarigerme.
Facilitati hotel
In interiorul resortului se pot gasi 23 de restaurante si baruri, centru de fitness deschis 24/24, plaja privata, teren de tenis, teren de baschet, pista pentru atletism, 10 piscine, un centru SPA (cu sauna, bai turcesti si bai romane), servicii de divertisment, un parc acvatic si posibilitatea de a practica sporturi acvatice, dar si de a inchiria biciclete. Totodata, resortul beneficiaza de loc de joaca pentru copii si servicii de babysitting.
Dotari camere
Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu aer conditionat, radio cu alarma, balcon, papuci si halat de baie, televizor, seif, uscator de par, minibar, faciltati pentru prepararea ceaiului si cafelei, creand ambientul perfect pentru o vacanta relaxanta.
Site
https://www3.hilton.com/en/hotels/turkey/hilton-dalaman-sarigerme-resort-and-spa-DLMHRHI/index.html