Jaz Crystal


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Jaz Crystal Resort 5*- Marsa Matruh - Egipt

Prezentare oficiala hotel: https://www.agoda.com/jaz-crystal-resort-almaza-bay/hotel/marsa-matruh-eg.html?cid=1844104

Cand vizitati Marsa Matrouh, va veti simti ca acasa la Jaz Crystal Resort, deoarece ofera cazare de calitate si servicii excelente. De aici, oaspetii pot profita la maximum de tot ceea ce orasul plin de viata pe care destiantia o oferta.Datorita locatiei sale convenabile, proprietatea ofera acces usor la principalele obiective turistice ale orasului ale orasului.

Jaz Crystal Resort este un hotel de 5* care ofera servicii impecabile si toate facilitatile esentiale pentru a incanta chiar si cel mai pretentios turist. Proprietatea ofera receptie deschisa nonstop, parcare auto, check-in nonstop, mic dejun tip bufet ,hotelul avand in total un numar de 262 spatii de cazare.

Cea mai apropiata plaja:are iesire la plaja propie
.
Relaxare: Oaspetii resortului pot beneficia gratuit de servicii de relaxare si sport precum aqua aerobic,sala de fitness,volei pe plaja,minifotbal,darts sau polo pe apa.Contracost sunt disponibile urmatoarele servicii:sauna,masaj, baie cu aburi ,jacuzzi ,SPA,billiard ,scuash,plimbare cu hidrobicicleta sau practicarea sportului golf.

Servicii de masa: all inclusive

Servicii pentru copii: Cei mici au la dispozitie mini club dedicat acestora , piscine pentru copii si spatiu de joaca special amenajat.

Localizare: Este amplasat la 3 km de plaja Almaza Bay si la 20 km de plaja satului Fatimiea. Stadionul Mersa Matruh se afla la 32 km, iar plaja Marsa Matruh se afla la mai putin de 52 km.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de un centru SPA care ofera servicii de masaj, tratamente wellness,sauna inpachetari corporale, jacuzzi, baie turceasca,include salon de coafura si servicii de cosmetica. Oaspetii isi pot petrece timpul liber la piscina hotelului, dotata cu umbrele si sezlonguri si se pot racori cu o bautura la barul hotelului. Exista si piscina pentru copii.
Sala de fitness este la dispozitia turistilor ce doresc sa se mentina in forma pe durata sejurului. Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria egipteana. Bucurati-va de preparate din bucataria internationala la Waves, unul dintre cele 2 restaurante ale hotelului, sau stati in hotel si profitati de room service nonstop.
Relaxati-va la sfarsitul zilei cu o bautura la barul de pe plaja sau la barul de la piscina. Un mic dejun tip bufet gratuit este servit zilnic intre orele 07:30 - 10:00.

In timpul liber, turistii pot participa la activitati cum ar fi: spectacole live, tururi cu bicicletele, tenis, sporturi nautice, squash, snorkelling, golf, biliard, tenis de masa, windsurfing, darts.

Pentru copii exista un teren de joaca special amenajat, club de joaca, animatori si meniuri speciale. Sulimentar, hotelul ofera inchirieri auto, magazine in unitatea de cazare, seif, lift, zona pentru fumatori, salon de frumusete, camere pentru nefumatori, facilitati VIP in camera, room service, magazin de suveniruri, camere de familie si pranz la pachet.

Alte facilitati ale hotelului: sala de conferinte, receptie 24 h, schimb valutar, magazine de suveniruri, spalatorie, curatatorie.

Facilitati camere: Jaz Crystal Resort ofera 263 de camere cu aer conditionat, minibar si seif. Televizoarele cu ecran plat au canale prin satelit. Baile includ cada sau dus cu cada cu hidromasaj, halate de baie, papuci si bideu. Facilitatile pentru afaceri includ birouri si telefoane. In plus, camerele includ sticle de apa gratuite si uscator de par. Serviciul de menaj este oferit zilnic.Camerele se impart astfel:

Camera superior twin (Superior Twin Room)
Marime camera: 40 m
Vedere: Piscina
2 paturi single

Camera familiala twin (Family Twin Room)
Marime camera: 50 m
Vedere: Piscina
2 paturi single

Camera familiala queen (Family Queen Room)
Marime camera: 50 m
Vedere: Piscina
1 pat queen

Suita executive cu pat queen-size (Executive Suite Queen)
Marime camera: 125 m
balcon/terasa
1 pat queen 1 pat sofa

Royal Suite
Marime camera: 174 m
balcon/terasa
1 pat queen 1 pat sofa

Recomandam turistilor aceasta unitate de cazare datorita pozitionarii excelente la malul marii.De asemenea facilitatile oferte sunt de top deoarece aceasta face parte dintr-un lant hotelier local cu renume.Pentru familiile cu copii sunt numeroase servicii disponibile pentru a face sederea celor mici e experienta de neuitat.

**********