Mistral Resort

   Strada Valea Băngăleasa, Moieciu De Sus Vezi locatia pe harta


Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Lift
Mobilier extern
Check-in / Check-out prioritar
Fumatul interzis
Loc de joaca exterior pt. copii
Room Service
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Meniu copii
Canale TV copii
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Acces pe baza de card
Snack Bar
Terasă
Grădină
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Zonă fumători
Aer condiționat
Loc de joacă la interior
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Birou informații
Bufet copii
Recepție 24h
Camere nefumători

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Intruchipare a satului traditional de munte ramanesc, Moieciu de Sus este locul perfect pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii. Complexul Mistral *** este localizat la cca 40 km de Brasov , inconjurat de Muntii Bucegi pe de-o parte si de Muntii Piatra Craiului pe de alta parte la 1130 altitudine, acolo unde brazii ne sunt vecini si ne emana aerul specific satelor de munte cu un peisaj incantator spre Rezervatia Bucegi.


Pasind in hotel veti patrunde intr-un ambient modern unde stilul si eleganta au fost create pentru a satisface gustul clientilor nostri inca de la deschiderea Resortului in 2010. Mistral Resort *** este solutia perfecta atat pentru petrecerea unui sejur de neuitat in veri racoroase si ierni pline de zapada cat si pentru organizarea de seminarii, conferinte, teambuilding-uri, petreceri si evenimente private.


Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisa a personalului nostru fata de nevoile turistilor, ne-am castigat prestigiul pe piata serviciilor din zona si nu numai, ca fiind alegerea de suflet a clientilor ce ne-au trecut pragul… Restaurantul va asteapta cu preparate traditionale delicioase, dar si cu preparate internationale atent selectate astfel incat pranzul si cina dumneavoastra sa fie o experienta de neuitat.


Numeroasele obiective turistice aflate in apropiere fac ca acesta locatie sa fie optiunea ideala de petrecere a timpului indiferent de sezonalitate sau activitate intr-un cadru confortabil si relaxant.


Locatie