Complex Turistic Baia Rosie


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Strand cu izvor captat de apa sarata, 2 vile cu cate 18 camere duble, grup sanitar modern, bar, teren sport, piscina apa dulce. Situat la sosea, este usor accesibil. Bazinul are doua trepte de adancime, prima fiind pentru copii.

Camere: 36 camere duble, 72 locuri

Facilitati cazare:
- restaurant (in renovare)
- internet wireless
- transport auto pentru 14 persoane
- seif la receptie
- tv cablu
- masaj
- parcare (100 locuri)
- room service
- internet cablu
- plata card


Facilitati camere
- aer conditionat
- internet in camera
- telefon in camera
- tv cablu
- dus in camera
- incalzire centrala
- minibar

Tratament:
Tratamentul se efectueaza in baza de tratament din incinta hotelului Slanic dotata cu aparatura moderna. Bolile cronice ale aparatului respirator (astm bronsic, bronsita cronica, bronhopneumopatie cronica obstructiva, emfizem pulmonar, infectiile recurente ale tractului respirator superior, rino-sinuzite cronice, laringo-traheite cronice) beneficiaza de tratament complex recuperator reprezentat de:
- microclimatul de salina;
- aerosoloterapie;
- electroterapie (MDF, unde scurte, ultrasunete, infrarosii si ultraviolete, microunde)
- kinetoterapie respiratorie;
- masatoterapie.

Evolutia a fost extrem de favorabila in marea majoritate a cazurilor, chiar si in unele considerate dramatice, fapt confirmat de studiile efectuate pe loturi largi de pacineti de catre Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie.
Patologia reumatismala (reumatism cronic degenerativ si inflamator, reumatismul abatricular etc.) reprezinta o a doua categorie majora de afectiuni ce beneficiaza de tratamente complexe reprezentate de:
-balneoterapie (lacurile saline, bazinele, salile de bai calde cloruro-sodice, de plante si salile de dus-masaj, dus gigant, dus scotian);
- termoterapie (namol saprolelic, parafinat, parafango);
-hidrokinetoterapie si kinetoterapie individuala si colectiva;
- electroterapie de joasa si medie frecventa analgezica si de electrostimulare (galvanizare simpla, ionizari, bai galvanice, curenti dinamici, curenti Trabert, curenti Huffshmidt) si electroterapie de inalta frecventa - unde scurte, ultra-sunete, microunde;
- magnetoterapie, fototerapie;
- laser-terapie;
- Masoterapie;

Alaturi de patologia reumatismala, cea neurologica (hemipareze, para si tetrapareze, pareze periferice, neuropareze periferice, etc.) si cea post traumatica recenta si schelara beneficiaza de factorii terapeutici din statiune. Lacurile, bazinele si baile saline hiperconcentrate se adreseaza si altor categorii patologice:
- boli de metabolism si nutritie (gusa, pseudogusa si obezi, pentru acestia din urma existand programe speciale de cura);
- boli dermatologice (psoriazis)
- boli inflamatorii cronice ale tractului uro-genital la femei;
- unele boli endocrine (hiposecretiile glandulare).

Statiunea dispune de posibilitati de investigatie paraclinice (RX, analize de laborator, probe respiratorii). Statiunea Slanic nu se adreseaza numai persoanelor suferinde. Curele balneare antistres, curele pentru prevenirea bolilor adresate persoanelor care lucreaza in noxe respiratorii, curele de sanatate adresate persoanelor sedentare si curele geriatrice completeaza tabloul activitatii de prevenire si tratament. O alta categorie careia i se adreseaza statiunea Slanic este reprezentata de sportivi, acestia beneficind de climatul si relieful colinar din localitate, de microclimatul din salina si facilitatile de antrenament din cadrul camplexelor balneare.

Nota:
- Tratamentul se efectueaza in incinta hotelului Slanic de luni pana vineri. Pentru tratament este necesara trimitere de la medicul de familie, procedurile (min 2, max 6) fiind indicate de medici de specialitate.
- Masa se serveste in incinta hotelului Slanic.
- Taxa statiune: 5% din valoarea primei nopti de cazare, se achita la receptie.