PrideInn Paradise Beach Resort and Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: PrideInn Paradise Beach Resort and Spa de 4 stele, situat pe malul Oceanului Indian pe renumita plaja Bamburi Beach , este un refugiu linistit care ofera confort si servicii de calitate. Ospitalitatea si atentia la detalii creeaza o atmosfera de paradis pur, un loc in care puteti savura farmecul Africii.

Localizare: PrideInn Paradise Beach Resort and Spa este situat la 20 de kilometri de orasul Mombasa, la 23 km de aeroportul international si la 4 km de Leisure Golf Club.

Facilitati hotel: PrideInn Paradise Beach Resort and Spa pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate spatiile publice, acces direct la plaja, sezlonguri si umbrele gratuite atat la plaja cat si la piscina, 3 piscine, Aqua Park, 2 restaurante, 3 baruri, club pentru copii intre 5 si 12 ani Little Marinos Club, loc de joaca, serviciu de babysitting (la cerere, contra cost), business center, centru fitness, centrul spa Bamboo Ocean Spa. Zilnic se organizeaza activitati sportive si distractive (aqua aerobic, cautare de comori, dansuri, lectii de gatit, jocuri si spectacole).

Dotari camere: PrideInn Paradise Beach Resort and Spa dispune de 236 de camere de mai multe categorii, spatioase, luminoase si elegante, proiectate in stil modern, complet echipate, confortabile si decorate la un standard inalt, in nuante calde de culori. Toate sunt dotate cu aer conditionat, plasa de tantari, wifi, seif, telefon, birou, facilitati pentru preparat ceai/cafea, mini frigider, room service, fier de calcat (la cerere), baie cu articole de toaleta, uscator de par, balcon.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: https://www.prideinn.co.ke/hotels-in-mombasa/prideinn-paradise/