Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Hotelul Voyager Beach de 4 stele este amplasat in mijlocul unei gradini luxuriante de palmieri si flori tropicale si are o panorama pitoreasca asupra Oceanului Indian. Complexul care se intinde de-a lungul plajei, dispune de facilitati moderne si ofera servicii de calitate.

Localizare: Hotelul este situat pe plaja costei de nord a Kenyei, la 13 km de aeroportul international si la cativa km de centrul orasului Mombasa.

Facilitati hotel: Hotelul Voyager Beach ofera clientilor receptie 24 de ore, acces imediat la plaja amenajata, piscina, wi-fi gratuit in toate spatiile publice, o gama variata de produse culinare si bauturi servite in restaurante si baruri, atat interioare cat si exterioare, piscina exterioara, magazin de cadouri, teren de tenis, parcare. Hotelul ofera serviciu de babysitting (la cerere, contra cost).

Dotari camere: Hotelul Voyager Beach dispune de camere spatioase si confortabile cu vedere la mare sau la gradina. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, WIFI, TV satelit, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, halat si papuci, seif, minibar, facilitati de preparare ceai / cafea, balcon sau terasa.

Clasificare oficiala: 4 stele (recomandarea agentiei 4 stele)

Pagina web: http://www.voyagerbeachresortmombasa.com/

Locatie