Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 13 hoteluri

Timisu de Jos, Romania
Timisu de Jos, Romania

La doar cateva minute de traseul ce conduce la Cascada si Canionul 7 Scari dar si de traseul Masivului Piatra Mare Domeniul Dambu Morii intins pe o suprafata de 15 hectare va propune sa va deconectati de rutina cotidiana sa va bucurati de aerul curat . . .

Curtea de Arges, Romania

Amplasare Pensiune Pensiunea este situata in centrul vechi al Municipiului Curtea de Arges orasul regilor Romaniei in imediata apropiere a Bisericii Domnesti vechea curte domneasca a Basarabilor decalificatori de tara datatori de legi si datini si P . . .

Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

HOTEL Această unitate de cazare are o sală de sport o piscina acoperita un restaurant și wifi fără taxă suplimentară SITUAȚIA Aceasta unitate este înconjurat de o grădină Este situat pe centrul din Curtea de Argeș

Timisu de Jos, Romania

Domeniul Dambu Morii este localizat in Timisul de Jos de-a lungul raului Timis la o distanta de aproximativ 7 km fata de centrul istoric al orasului BrasovDomeniul se intinde pe o suprafara de 15 hectare si dispune de 31 camere restaurant sala de eve . . .

Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

Complex hotelier Posada este situat in Curtea de Arges langa Manastirea mesterului Manole si compelt modernizat in 2008Hotelul este dotat cu un restaurant o terasa sala de conferinta si acces wi-fi gratuitCamerele sunt dotate cu TV si au baie proprie . . .

Calugareni, Romania Vezi locatia pe harta

O experiență unică în Transilvania Un centru de evenimente tip boutique ce oferă facilități de cazare și restaurant situate în preajma mănăstirilor renascentiste în satul Călugăreni Oaspeții noștri se delectează cu apartamente con

Calugareni, Romania Vezi locatia pe harta

O experienta unica in Transilvania Un centru de evenimente tip boutique ce ofera facilitati de cazare si restaurant situate in preajma manastirilor renascentiste in satul Calugareni Oaspetii nostri se delecteaza cu apartamente confortabile in vilaSit . . .

Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

Dragi turisti dragi oaspeți așteptăm cu nerăbdare și interes să va cunoastem Vizita la Manastirea Mesterului Manole si la Biserica Domneasca va ofera ocazia de a vizita orasul Curtea de Arges unul dintre cele mai vechi și cele mai importan

Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

Dragi turisti dragi oaspeti asteptam cu nerabdare si interes sa va cunoastemVizita la Manastirea Mesterului Manole si la Biserica Domneasca va ofera ocazia de a vizita orasul Curtea de Arges unul dintre cele mai vechi si cele mai importante orase ale . . .

Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

HOTEL Acest hotel este economic are 2 clădiri un hol spațios podeaua din marmura scaune confortabile magazine o recepție un restaurant cu aer condiționat și o sală de evenimente SITUAȚIA Este situat pe inima orașului În apropiere de unitate

Curtea de Arges, Romania
Berceni (IF), Romania Vezi locatia pe harta

Ne adresam oaspetilor care sunt in tranzit in interes de business celor care sunt gata sa dea startul unei petreceri in salile noastre de evenimente sau celor care cauta un weekend relaxant si doresc sa se bucure de centrul nostru SpaAmplasat in Comu . . .