Complex Spring Holiday


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Amplasare: in zona centrala a statiunii, in imediata apropiere a Complexului Springtime, la o distanta de maxim 700 m de plaja. Facilitati Complex: renovat 2020! 550 camere dispuse in doua corpuri (fostul Hotel Clabucet si fostul Hotel Prahova), modernizate si dotate la standard de 3*plus, intreaga unitate accesibila cu scaunul cu rotile. Micul dejun se serveste la Restaurantul Springtime. Camerele duble in “SPRING DOUBLE” au vedere atat pe Nord (soarele pozitionat dimineata) cat si pe Sud ( soarele pozitionat dupa-amiaza). Toate camerele duble au balcom si baie proprie cu dus, serviciu in camera asigurat zilnic sau in functie de frecventa comunicata de client, TV, mobilata si utilata la standarde internationale adaptata sa acomodeze 2 adulti si 2 minori ( camerele duble cu canapea extensibila) sau 2 adulti si 1 minor (0-17 ani – camerele cu fotoliu extensibil). Componenta: pat dublu mare, 16 m², balcon cu scaune si masuta, AC, racitor bauturi, etajere, masute, veioze, noptiere, toaleta, cosmetice baie, canapea, dus, prosoape, TV, plasa de tantari, telefon, etaje superioare accesibile cu liftul, canapea extensibila, intreaga unitate accesibila cu scaunul cu rotile, dezinfectant pentru maini. Apartamentele "SPRING SUNRISE/SUNSET LUXURY’’ au vedere atat pe Nord (soarele pozitionat dimineata) cat si pe Sud ( soarele pozitionat dupa-amiaza). De unde si denumirea ( Rasarit si Apus). Toate apartamentele sunt situate la etajul 5 ale hotelului, zona accesibila cu ajutorul liftului situat in centrul hotelului, fiind o zona exclusiva de 27 de apartamente complet dotate si utilate pentru a gazdui in conditii extraordinare o familie de 2 adulti si 2 minori. De asemenea toate apartamentele din sectiunile ‘’SUNRISE’’ si ‘’SUNSET’’ au balcon si baie proprie, cu dus, serviciu in camera asigurat zilnic sau in functie de frecventa comunicata de turist, TV, mobilata si utilata la standarde internationale . Componenta: pat dublu mare, 32 m², balcon, living, bucatarie cu chicineta, cuptor cu microunde, fierbator, filtru cafea, vesela si tacamuri, chiuveta bucatarie, frigider, etajere in bucatarie, AC, baie cu dus, canapea in living, veioze, noptiere, dulap, prosoape, 2 x TV, plasa de tantari, telefon, etaje superioare accesibile cu liftul, canapea extensibil, dezinfectant pentru maini.
Descriere camere:
Camerele duble in “SPRING DOUBLE” au vedere atat pe Nord (soarele pozitionat dimineata) cat si pe Sud ( soarele pozitionat dupa-amiaza). Toate camerele duble au balcom si baie proprie cu dus, serviciu in camera asigurat zilnic sau in functie de frecventa comunicata de client, TV, mobilata si utilata la standarde internationale adaptata sa acomodeze 2 adulti si 2 minori ( camerele duble cu canapea extensibila) sau 2 adulti si 1 minor (0-17 ani – camerele cu fotoliu extensibil). Componenta: pat dublu mare, 16 m², balcon cu scaune si masuta, AC, racitor bauturi, etajere, masute, veioze, noptiere, toaleta, cosmetice baie, canapea, dus, prosoape, TV, plasa de tantari, telefon, etaje superioare accesibile cu liftul, canapea extensibila, intreaga unitate accesibila cu scaunul cu rotile, dezinfectant pentru maini. Apartamentele "SPRING SUNRISE/SUNSET LUXURY’’ au vedere atat pe Nord (soarele pozitionat dimineata) cat si pe Sud ( soarele pozitionat dupa-amiaza). De unde si denumirea ( Rasarit si Apus). Toate apartamentele sunt situate la etajul 5 ale hotelului, zona accesibila cu ajutorul liftului situat in centrul hotelului, fiind o zona exclusiva de 27 de apartamente complet dotate si utilate pentru a gazdui in conditii extraordinare o familie de 2 adulti si 2 minori. De asemenea toate apartamentele din sectiunile ‘’SUNRISE’’ si ‘’SUNSET’’ au balcon si baie proprie, cu dus, serviciu in camera asigurat zilnic sau in functie de frecventa comunicata de turist, TV, mobilata si utilata la standarde internationale . Componenta: pat dublu mare, 32 m², balcon, living, bucatarie cu chicineta, cuptor cu microunde, fierbator, filtru cafea, vesela si tacamuri, chiuveta bucatarie, frigider, etajere in bucatarie, AC, baie cu dus, canapea in living, veioze, noptiere, dulap, prosoape, 2 x TV, plasa de tantari, telefon, etaje superioare accesibile cu liftul, canapea extensibil, dezinfectant pentru maini.
Descriere facilitati:
Renovat 2020! 550 camere dispuse in doua corpuri (fostul Hotel Clabucet si fostul Hotel Prahova), modernizate si dotate la standard de 3*plus, intreaga unitate accesibila cu scaunul cu rotile. Micul dejun se serveste la Restaurantul Springtime.
Locatie:
In zona centrala a statiunii, in imediata apropiere a Complexului Springtime, la o distanta de maxim 700 m de plaja.