Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere


Hotelul Royal este situat foarte aproape de centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja si la 5 minute de mers pe jos de parcul acvatic Aquapolis.
Facilitati
Renovat in 2013, 14 etaje si 2 lifturi. Hotelul dispune de Restaurant cu amfiteatru terasa in aer liber, piscina in aer liber, lobby bar, bar la piscina si terasa BBQ, pizza bar, magazin, birou de schimb valutar, rent-a-car, sala de animatie, seifuri la receptie (contra contra cost), sauna, fitness, sala de conferinte pentru pana la 160 de participanti, sala de animatie, Wi-Fi in zona Lobby, servicii de spalatorie, fier de calcat la cerere.
Cazare
In total 150 de camere.
Camere duble - aprox. 20 mp, (max. 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii). 2 paturi obisnuite + 1 pat suplimentar (canapea dubla extensibila)
Camere duble superioare - aprox. 23 mp. max. (3 adulti sau 2 adulti + 2 copii). 2 paturi obisnuite sau pat dublu + 1 pat suplimentar (canapea dubla extensibila), Camere renovate cu TV LCD.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon mobilat cu vedere la mare sau la parc, telefon, birou, mini frigider, TV prin satelit, uscator de par, baie cu dus si uscator de par, mocheta.
Copii
Patut (gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit). Program de animatie pentru copii intre 4 si 12 ani, loc de joaca, piscina interioara cu sectiune pentru copii, club pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit: 2 piscine exterioare si 1 interioara incalzita , cu sezlonguri si umbrele de soare. Tenis de masa, fitness, sah, darts, volei pe apa la piscina, minifotbal, volei si baschet la locul de joaca, aerobic, gimnastica acvatica, animatie si jocuri sportive in timpul zilei, Wi-Fi in zona Lobby.
Contra cost
: sauna, ajutor medical, biliard.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: nu este disponibila

All Inclusive 2023


(07:00-9:00) si (09:05-10:30) - Mic Dejun
(12:00-13:30) si (13:35-15:00) - Pranz
(18:00-20:00) si (20:05-21:30) - Cina
Toate mesele principale sunt servite in stil bufet in restaurantul principal.

(14:30-16:30) - pizza si spaghete;
(16:00-17:00) - cafea, ceai si dulciuri mici.

Bauturi (10:00-23:00) - O varietate de bauturi alcoolice produse local (bere bulgara, whisky, vodca, gin, coniac, vin), bauturi calde, bauturi racoritoare, apa minerala sunt oferite gratuit la barul din hol si barul de la piscina
In timpul micul dejun, pranzul si cina in restaurantul principal sunt servite bauturi racoritoare, bere si vin.
Dupa ora 23:00, toate bauturile alcoolice si nealcoolice bulgare sunt disponibile la barul din hol contra cost.
Bauturile alcoolice importate sunt disponibile la baruri contra cost

Gratuit: Tenis de masa, fitness, sah, darts, volei pe apa la piscina, minifotbal, volei si baschet la locul de joaca, aerobic, gimnastica acvatica, animatie sportiva si jocuri in timpul zilei.

Exista un spectacol de seara - 6 zile pe saptamana. Spectacolul incepe la ora 21:00.
Sezlonguri si umbrele de soare - la piscina oferite gratuit.
Acces Wi-Fi - zona hol.

Pentru copii
Animatie pentru copii conform programului de animatie- intre orele 10:00-12:00. si 15:00- 17:00h.- 6 zile pe saptamana; loc de joaca pentru copii, sectiune pentru copii la piscina interioara, piscina separata exterioara pentru copii cu 4 tobogane cu apa.
Programul de animatie pentru copii este pentru copii intre 4 si 12 ani. Copiii neinsotiti sub 4 ani nu au voie.
De la 20:30 la 21:00 copiii se vor distra intr-o discoteca pentru copii.

Servicii suplimentare contra cost:Seifuri la receptie, telefon, sauna, biliard, taxi, rent-a-car, doctor, spalatorie, curatatorie, Wi-Fi in camera, parcare - locuri limitate.

Locatie