Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotelul este situat in centrul statiunii
Statiunea este situata la o altitudine de 360 m,in nord-estul Olteniei, pe valea raului Hinta, la 20 km de Ramnicu Valcea. Este recunoscuta pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Capacitate hotel: 49 garsoniere, 116 camere duble, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Baza de tratament, restaurante, baruri: Restaurantul OLTENIA cu o capacitate de 130 locuri; Restaurantul - Pensiune OLTENIA cu o capacitate de 144 locuri.
Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (piscina, sauna umeda si uscata - cu programare prealabila, sala fitness - program incepand cu ora 15.00). Perioada de functionare: 18.06 - 02.09, acces gratuit pentru turistii cazati in hotel.
FACILITATI UNITATE
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, afectiuni ORL, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore: aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina (contra cost), bai galvanice, salina artificiala.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.
DESCRIERE CAMERE
Camere duble cu 2 paturi individuale, televizor, baie cu dus, fara aer conditionat si garsoniere cu pat matrimonial sau 2 paturi, televizor, minibar, aer conditionat, baie cu dus, balcon cu vedere la piscina.
ATRACTII TURISTICE
Manastirea Horezu si Polovragi, Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Targul folcloric de ceramica de la Horezu, Culelede la Maldarasti (colectia etnografica), Casa Memoriala Anton Pann.
POLITICI
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului in sistem meniu fux sau fisa cont in functiede oferta.
FACILITATI EVENIMENTE
Sala conferinta cu o capacitate de 100 locuri.

Locatie