Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Fiama este situat la cativa pasi de centrul orasului Otelu-Rosu, asezare care sclipeste pe Valea Bistrei, intr-o forma apropiata de cea actuala, de aproximativ 300 de ani. Orasul este asezat in aceasta vale, numita de romani Ohaba si care, mai tarziu, sub stapanire austro-ungara, a primit denumirea de Ohaba Mare.

Facilitati Hotel
Hotel este o alegere rafinata in materie de servicii complete de cazare si relaxare din zona Vaii Bistrei dispunand de un total de 24 camere dintre care 6 single, 14 duble, 2 suite si 2 apartamente, amenajate la standarde europene, intr-un stil modern, dar pastrand un strop din identitatea culturala a zonei. Hotelul in sine beneficiaza de internet in banda larga, room service 24/24, parcare pazita, receptie 24/24.

Facilitati Cazare
Cazarea include micul dejun (disponibil intre orele 7 si 10 AM), internet wireless, telefon cu linie externa in fiecare camera, televizor cu ecran mare si cablu TV.

Masa - Mic Dejun inclus
Restaurantul Fiama ofera o ambianta unde puteti lua micul dejun, un pranz de afaceri sau pur si simplu o cina placuta. Restaurantul ofera toate conditiile necesare pentru a savura specialitatile bucatariei traditionale romanesti sau ale bucatariei internationale, cu ajutorul bucatarilor specializati in aceste domenii. Restaurantul ofera posibilitatea de a gazdui evenimente festive, aniversari, nunti sau intalniri de afaceri.

Sala de Conferinte
Hotelul are in incinta sa si o sala de conferinte, echipata la nivel european, care poate sa gazduiasca intalnirile de afaceri.