Vienna House Easy Airport Bucharest

   Calea Bucurestilor 75100 Otopeni, Otopeni Vezi locatia pe harta


Facilitati

Restaurant
Bar
Bathroom
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Sauna
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
24-Hour Front Desk
Soundproof rooms
Airport transfer
Tea and coffee making
Rooms/Facilities for disabled guests
Toiletries
Shuttle service

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Vienna House Easy Airport Bucharest este situat la doar cateva minute de mers cu masina de Aeroportul International Henri Coanda.

Facilitati hotel: restaurant, bar, parcare gratuita, transfer gratuit de la/la aeroport la sosire si la plecare, wi-fi gratuit, camere izolate fonic, camera pentru persoanele cu dizabilitati, sala de conferinte, receptie non stop, sala de fitness, sauna.

Facilitati camere: aer conditionat, televiziune prin satelit, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, minibar, birou, telefon, baie privata, articole de toaleta gratuite.

Descriere camere:
aer conditionat, televiziune prin satelit, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, minibar, birou, telefon, baie privata, articole de toaleta gratuite.

Descriere facilitati:
restaurant, bar, parcare gratuita, transfer gratuit de la/la aeroport la sosire si la plecare, wi-fi gratuit, camere izolate fonic, camera pentru persoanele cu dizabilitati, sala de conferinte, receptie non stop, sala de fitness, sauna.

Locatie:
Vienna House Easy Airport Bucharest este situat la doar cateva minute de mers cu masina de Aeroportul International Henri Coanda.

Locatie