Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Inconjurat de paduri de pini vesnic verzi, elegantul hotel Finlandia este situat la aproximativ 1,5 km de centrul statiunii si la aproximativ 800 m de teleschi.
Cazare: Ultima renovare in 2006, o cladire, 5 etaje, 2 lifturi, 90 camere in total. 3 camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati (la cerere si in functie de disponibilitate). Zonele publice sunt accesibile oaspetilor in scaun cu rotile.
Camere duble Standard max 4ad), aprox. dimensiune 32mp. - un pat dublu sau paturi twin. Paturile suplimentare sunt paturi standard (100cmx200cm) sau 1 canapea extensibila). Posibilitate cazare 2 adulti + 3 copii, la cerere. Majoritatea camerelor standard au baie cu cada si balcon, cateva au cabina de dus si nu au balcon.
Camerele Double Deluxe (max 3ad) sunt mult mai spatioase decat camerele standard si au canapea cu masa de ceai, baie cu cada si balcon. Patul suplimentar este o canapea extensibila.
Apartamente standard (max 2ad+2ch sau 3ad+1ch), aprox. dimensiune 42mp. - pat matrimonial iar patul suplimentar este canapea extensibila; balcon; baie cu dus si cada, uscator de par si halat de baie.
Toate camerele au incalzire centrala, cablu TV, telefon, mini bar, Wi-Fi, mocheta. Majoritatea au baie cu dus si cada, restul au cabina de dus. Uscator de par. Majoritatea camerelor au balcon.
3 camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Pensiune: demipensiune sau pensiune completa.
Facilitati: Receptie cu seifuri de inchiriat (contra cost), schimb valutar, room service, Wi-Fi gratuit in tot hotelul, depozit pentru echipamentul propriu (gratuit), sala de jocuri, 3 sali de conferinte (capacitate pana la 180) , 30 si 20 locuri), lobby bar, restaurant principal clasic, restaurant cu gratar in stil traditional.
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii a piscinei, camera de joaca pentru copii (nesupravegheata), babysitting (contra cost, la cerere), jocuri electronice (contra cost).
Gratuit: depozit de schi pentru echipamentul propriu, transfer la statia de jos a teleschiului (08:45-16:30, aprox. la fiecare 40 de minute), utilizare gratuita a piscinei interioare (dimensiuni 10mx5m, adancime 110-160cm) si fitness.
Cu plata: tenis de masa, minifotbal, biliard, masaj, jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie turceasca.
Animale de companie: sunt permise dupa confirmarea prealabila din partea hotelului si la un cost suplimentar.
Parcare: Parcare exterioara - gratuita pentru oaspetii hotelului.
Site-ul hotelului: www.hotelfinlandia.com

Tariful include: mic dejun, cina (pentru DBL/SGL), folosirea gratuita a piscinei interioare si a fitness-ului, parcare (limitata)

Cina de Craciun inclusa in tarif (obligatorie) - 40,00 Euro adult / 17,00 Euro copil (3-11,99)
Cina de Revelion inclusa in tarif (obligatorie) - 65.00 adult / 35.00 copil (3-11,99)

Locatie