Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul- Restaurant Celly este situat la 3 km de centrul orasului Pitesti, pe DN 65B, Km 3+800, in imediata vecinatate a autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti.
Amplasat ideal atat pentru locuitorii municipiului Pitesti, ce prefera atmosfera linistita, departe de agitatia orasului, cat si pentru turistii si oamenii de afaceri, care cauta eleganta, confort si rafinament, Hotel- Restaurant CELLY, reprezinta deja o locatie si un nume de traditie cu peste un deceniu de excelenta, experienta si performanta in domeniu.
Hotel- Restaurant CELLY asigura confortul si buna dispozitie, oferind clientilor:
  • CAZARE intr-o atmosfera eleganta, curata si rafinata in cele:
21 camere STANDARD TWIN
14 camere STANDARD MATRIMONIAL
3 camere FAMILY SUITE
1 camera FACILITY ROOM (persoane cu dizabilitati)
  • RESTAURANT cu capacitate de 150 locuri, va asteapta cu preparate traditionale, bucatarie internationala, deserturi delicioase si o selectie de vinuri de colectie. In acelasi timp, va stam la dispozitie cu 2 Separeuri, pentru evenimente semnificative din viata dumneavoastra, petreceri private, workshop-uri sau alte intalniri de business.
  • TERASA SEMIDESCHISA, un spatiu outdoor protejat(fumatori) in care puteti servi atat produse culinare cat si preparate de bar, in ambianta unei muzici de calitate.
  • BAR cu un design clasic rafinat, 14 locuri, muzica de calitate, cu bauturi special pregatite de barmanii nostri unde puteti alunga stresul cotidian inlocuindu-l cu momente unice de relaxare.
  • SALA DE CONFERINTE ce poate gazdui 74 participanti, pentru organizarea de seminarii,traininguri, team building, etc.
  • CENTRU DE RELAXARE va pune la dispozitie sauna si servicii specializate in masaj de relaxare si terapeutic.