AnaHotels - Bradul


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Bradul este amplasat la liziera padurii, langa partia de schi. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, lobby bar, terasa, lift, 11 sali de conferinte, piscina interioara, masaj, sauna, jacuzzi, sala fitness, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, camere pentru nefumatori, spalatorie/calcatorie, centru de echitatie, stadion de fotbal, ski, snowboard, inchiriere echipament sportiv (ski, snowboard, biciclete, paint ball), inchirere ATV, parcare pe strada, statie de incarcare pentru vehicule electrice, room service, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere pentru nefumatori, bancomat, menaj zilnic, fax/copiator, acces direct la partiile de ski, drumetii. Facilitati camere: TV flat-screen (TV HBO si CNN), saltea ergonomica Voglauer, pilota si perne, papuci, dotari de baie de marca, zona separata living, balcon, perdele opace,espressor cafea si ceai, birou si scaun, minibar, seif, baie cu cada si dus, uscator de par, oglinda pentru machiaj, internet-wireless.
Hotelul Bradul este amplasat la liziera padurii, langa partia de schi. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, lobby bar, terasa, lift, 11 sali de conferinte, piscina interioara, masaj, sauna, jacuzzi, sala fitness, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, camere pentru nefumatori, spalatorie/calcatorie, centru de echitatie, stadion de fotbal, ski, snowboard, inchiriere echipament sportiv (ski, snowboard, biciclete, paint ball), inchirere ATV, parcare pe strada, statie de incarcare pentru vehicule electrice, room service, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere pentru nefumatori, bancomat, menaj zilnic, fax/copiator, acces direct la partiile de ski, drumetii. Facilitati camere: TV flat-screen (TV HBO si CNN), saltea ergonomica Voglauer, pilota si perne, papuci, dotari de baie de marca, zona separata living, balcon, perdele opace,espressor cafea si ceai, birou si scaun, minibar, seif, baie cu cada si dus, uscator de par, oglinda pentru machiaj, internet-wireless. Ana Hotels Bradul Poiana Braşov dispune de 59 de camere de oaspeți, inclusiv 2 studiouri și un apartament.
Descriere camere:
TV flat-screen (TV HBO si CNN), saltea ergonomica Voglauer, pilota si perne, papuci, dotari de baie de marca, zona separata living,balcon, perdele opace,espressor cafea si ceai, birou si scaun, minibar, seif, baie cu cada si dus, uscator de par, oglinda pentru machiaj, internet-wireless. Ana Hotels Bradul Poiana Braşov dispune de 59 de camere de oaspeți, inclusiv 2 studiouri și un apartament.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, lobby bar, terasa, lift, 11 sali de conferinte, piscina interioara, masaj, sauna, jacuzzi, sala fitness, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, camere pentru nefumatori, spalatorie/calcatorie, centru de echitatie, stadion de fotbal, ski, snowboard, inchiriere echipament sportiv (ski, snowboard, biciclete, paint ball), inchirere ATV, parcare pe strada, statie de incarcare pentru vehicule electrice, room service, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere pentru nefumatori, bancomat, menaj zilnic, fax/copiator, acces direct la partiile de ski, drumetii.
Locatie:
Hotelul Bradul este amplasat la liziera padurii, langa partia de schi.