Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Indiferent de sezon, Escalade Hotel din Poiana Brasov isi propune sa ofere oaspetilor sai un sejur imbietor la standarde ridicate, fiind alegerea cea mai buna fie ca doresc sa isi petreaca o vacanta linistita in familie, fie sa practice sporturile de iarna sau sa organizeze un eveniment festiv sau o conferinta.

Localizare

Escalade Hotel este situat la o distanta de numai 100 metri de telecabina, telegondola, partia de ski si snowboard, patinoar si partia de saniute.

Facilitati hotel

Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai Centru Wellness cu dotari de ultima generatie, piscina interioara, jacuzzi, sauna (uscata sau umeda), salon de masa, centru fitness, pista de bowling si bar de zi.

Facilitati camere

Spatiile de cazare sunt modern amenajate, iar balcoanele va ofera o priveliste deosebita asupra padurilor si muntilor ce le înconjoara. Toate camerele au bai proprii, minibar, internet gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces internaţional, uscator de par, balcon sau terasă, canapea extensibila în living, sistem de avertizare a incendiilor.

Locatie