Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Festa Via Pontica are o locatie excelenta, intr-o zona linistita, chiar la inceputul orasului Pomorie, una dintre cele mai vechi si renumite statiuni cu noroi maritim de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Situat de-a lungul South Beach, hotelul are propria plaja cu umbrele si sezlonguri si ofera toate conditiile pentru o odihna buna, divertisment si relaxare. Festa Via Pontica este situata langa mare, la doar 10 km. de Aeroportul International Burgas si la 22 km. din cea mai mare statiune de la Marea Neagra - Sunny Beach. Plaja este la 50 m, iar centrul orasului Pomorie este la 4 km.
Facilitati
Festa Via Pontica este un complex balneologic, parte a lantului hotelier Festa Hotels. Hotelul a fost construit in 2010, renovat si reconstruit in 2018. Hotelul este format din cladiri principale si suplimentare, 269 de camere, dintre care 207 camere duble standard, 26 camere duble superioare/familiale si 36 de apartamente.
Ofera 2 restaurante si 4 baruri premium - restaurantul principal tip bufet cu o capacitate de 520 de locuri si restaurantul Barbecue-a-la-carte Babitsa cu o capacitate de 80 de locuri, precum si Lobby bar, Snack bar de langa piscina, bar proaspat, bar de vinuri. In complex va puteti bucura si de o plimbare prin autenticul Muzeul Vinului, unul dintre putinele pastrate in regiunea Marii Negre din 1932, reprezentand istoria si traditiile vinificatiei, al carui succesor astazi este Aurul Marii Negre. .
Centru medical care ofera o varietate de proceduri si terapii medicale cu namol curativ si lesie Pomorie.
Zona termala cu piscina interioara incalzita, sauna, baie de aburi, camera de relaxare si o gama variata de programe de relaxare, diverse tipuri de masaje si aromaterapie; Sala de sport dotata cu o gama completa de echipamente de fitness si cardio.
Doua piscine exterioare; o zona de mica adancime separata pentru copii si un tobogan (in piscina mare).
Sala de conferinte in suprafata de 230 mp, cu posibilitatea de a configura sala sa primeasca max. 200 de delegati. Aer conditionat si echipat cu tehnologii moderne audiovizuale si de comunicare, cu acces la internet wireless de mare viteza.
Animatie profesionala pentru copii si adulti - organizare de evenimente tematice de zi si de seara - amfiteatru, loc de joaca multifunctional, loc de joaca, mini-club, tenis de masa, biliard.
Salon de coafura si infrumusetare /contra cost/;
Magazin de vinuri si suveniruri /contra cost/;
Receptie deschisa 24 de ore;
securitate 24 de ore;
Birou de bagaje;
Spalatorie si curatatorie chimica /contra cost/;
Parcare /plata suplimentara/;
Internet fara fir.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Check out: 12:00 a.m.
In total 269 de unitati. Hotelul dispune de camere dotate pentru persoane cu dizabilitati.
207 Double standard room (2+1, max 2ad+1ch /3adl) - 22 mp. patul suplimentar este un pat pliabil.
Fiecare camera de acest tip este dotata cu doua paturi separate, un pat suplimentar pliant, un dulap cu toate accesoriile, o baie privata cu o cabina de dus, un uscator de par, articole de toaleta si o oglinda cosmetica. Camerele au aer conditionat, balcon si uscator de rufe, minibar (contra cost, o data pe sejur, pentru sejururi de 7 sau mai multe nopti), seif personal (gratuit), TV LCD, telefon, Wi-Fi . Capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil.
36 Double superior rooms (2+2, min. 2 ad, max 2ad+2ch /3ad+1ch) - 35 mp, patul suplimentar este canapea extensibila sau pat de tabara, cu zone de relaxare. Camerele sunt dotate cu doua paturi separate, o zona de relaxare confortabila cu mobilier tapitat, o canapea extensibila, o baie cu cabina de dus, un uscator de par, accesorii cosmetice, o oglinda cosmetica si o terasa cu mobilier de gradina si uscator de rufe. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si au balcon din care va puteti bucura de vedere la mare, minibar (taxa gratuita, o data pe sejur, cu un sejur de minim 7 nopti.), seif personal (gratuit), TV LCD, telefon, Wifi. Capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil.
26 Family room (2+2, min. 2 ad. /max 2ad+2ch /3ad+1ch) - 40 mp, o camera, un pat king size & 2 paturi de o persoana separate. Sunt dotate cu un dormitor (tip King Size) si doua paturi separate (tip twin) sau o canapea rabatabila, 2 bai separate, o baie cu cada si cabina de dus, un uscator de par, accesorii cosmetice, o oglinda cosmetica, un colt pentru odihna si relaxare si terasa cu vedere la gradina sau la mare; aer conditionat centralizat, balcon, mini-bar (taxa gratuit, o singura data pe toata sejurul, pentru sejururi de 7 nopti), seif personal (gratuit), TV LCD, telefon, Wi-Fi. Capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil, sau 2 adulti si 2 copii.
Apartments (Suites) min.2+0/max.2+2/3+1 - 45 mp. Apartamentele de acest tip constau dintr-un dormitor si un living cu canapele confortabile si un balcon cu vedere la gradina/la mare. Exista in ele baie cu cabina de dus, uscator de par, accesorii cosmetice, oglinda cosmetica, aer conditionat centralizat, TV LCD, telefon, minibar (taxa gratuita o singura data pentru intregul sejur, cu un sejur de minim 7 nopti), seif personal, Wifi. Capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil, sau 2 adulti si 2 copii.
In toate unitatile: A/C central, balcon, telefon, TV LCD, minibar (gratuit o data pe sejur), seif (gratuit), baie cu uscator de par, wi-fi (gratuit). Halat de baie si papuci - la cerere.
DBL Standard - baie cu dus sau cada; balcon.
DBL Superior - baie cu dus si cada; balcon.
Family room- baie cu dus si cada, doar unele camere au balcon.
Apartament (Suite) - baie cu dus si cada; balcon.
Copii
Patut si scaune inalte in restaurant (gratuit, la cerere),
zona de mica adancime separata pentru copii si tobogan cu apa (in piscina mare); loc de joaca pentru copii cu leagane, tobogane si casute, mini-club, program de animatie pentru diferite grupe de varsta.
Sport si divertisment
Gratuit
: piscine interioare si exterioare, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, sezlonguri si umbrele de soare pe plaja, aerobic acvatic, sala de sport, volei, sah. Program de animatie.
Cost suplimentar: zona de relaxare, salon de infrumusetare si salon de coafura, masaj, sauna, baie de aburi, baie turceasca, inchiriere de biciclete, servicii medicale, spalatorie si curatatorie chimica. Biliard.
Animalele de companie - sunt acceptate rase mici de caini de pana la 5 kg, contra cost - 20 de leva pe zi.
Parcare - cost suplimentar (10,00 BGN pe zi)

ULTRA ALL INCLUSIVE 2023

Restaurant tip bufet:
*Mic dejun: 07:30 - 10:00
Micul dejun bogat tip bufet include o mare varietate de mancaruri calde si reci, fructe proaspete delicioase, precum si bucatarie deschisa. Selectia noastra mare pentru micul dejun include:
Brutarie cu sare si dulciuri, cereale, fructe proaspete de sezon, fructe si iaurt simplu, unt, dulceata, miere, oua fierte, mezeluri, farfurii cu branza, mic dejun englezesc, legume proaspete, omleta, oua prajite, carnati fierti, la gratar sau copti, bacon, sandvisuri (cu branza, branza galbena, sunca). Oaspetii pot savura clatite calde (cu miere, ciocolata sau gem) sau o omleta (cu ceapa, branza, sunca, slanina sau ciuperci) in zona SHO W cooking.
Sunt disponibile si lapte, ciocolata, cafea, ceai pentru micul dejun englezesc, o mare varietate de ceaiuri cu aroma de fructe si bauturi racoritoare.
*Pranz: 12:30 - 14:00
Meniul nostru tip bufet include o gama larga de optiuni: salate crocante, mancaruri internationale renumite, deserturi usoare, fructe proaspete, legume la gratar, carne si peste suculent la gratar la zona SHO W cooking, meniu pentru copii.
Sunt disponibile, de asemenea, vin de casa, bere la halba, bauturi racoritoare, lapte, ciocolata, cafea, ceai pentru micul dejun englezesc si o mare varietate de ceaiuri cu aroma de fructe.
*Cina: 18:30 - 21:00
Bufetul nostru zilnic de cina, cu o selectie de mancaruri internationale si locale, este completat nu numai de mancaruri vegetariene si o selectie larga de branzeturi si mezeluri, fructe si deserturi delicioase, ci si de noptile noastre tematice de specialitate de trei ori pe saptamana.
Sunt disponibile, de asemenea, vin de casa, bere la halba, bauturi racoritoare, lapte, ciocolata, cafea, ceai pentru micul dejun englezesc si o mare varietate de ceaiuri cu aroma de fructe.
*Restaurantul Babitsa BBQ:
Intr-o atmosfera relaxanta, cu specialitati din bucataria nationala bulgara si folclor bulgar, Restaurantul BabitsaBBQ este un loc minunat pentru a experimenta traditiile bulgare. Restaurantul BBQ serveste preparate de casa din bucataria traditionala bulgara. Aici oaspetii pot degusta vinuri si bauturi alese de la Pomoriecellar Black Sea Gold, producator de vinuri de calitate, brandy, etc. Oaspetii nostri au posibilitatea de a rezerva o cina traditionala bulgareasca gratuit, o data pe sejur, pentru un min. stati 7 5 nopti, la Receptie, cu cel putin o zi inainte. Restaurantul Babitsa BBQ este deschis de doua ori pe saptamana, de la 19:30 pana la 21:00.

BARURI
*Lobby Bar:
- Bauturi: 10:00 - 23:00
Elegantul Lobby Bar este locul perfect pentru a savura bauturi pe tot parcursul zilei. Oaspetii pot alege dintre bauturi alcoolice de import, bauturi alcoolice locale, bauturi racoritoare, sucuri, cocktail-uri, bauturi calde (cafea, cappuccino, lapte, cacao, mochaccino, ciocolata calda). Oaspetii se pot relaxa si pe terasa Lobby Bar in timp ce privesc frumoasele apusuri de soare.
- Gustari: 10:30 - 11:30 / 15:30 - 16:30 Oaspetii nostri au posibilitatea de a alege dintre prajituri delicioase, scones cu gem si smantana, cupcakes, fursecuri, mini dulciuri, biscuiti.
*Pool Bar / langa piscina mare in aer liber/:
Bauturi: 10:00 - 18:00
In timp ce oaspetii nostri sunt langa piscina si se bucura de soare, se pot bucura si de bauturi la barul de la piscina. Este situat langa piscina in aer liber si serveste bauturi alcoolice locale, bauturi racoritoare, sucuri, cocktail-uri, bauturi calde (cafea, cappuccino, lapte, cacao, mochaccino, ciocolata calda). Barul de la piscina serveste si inghetata pe tot parcursul zilei.
* Fresh Bar (15.06 -30.08) :
Bauturi: 10:30 - 11:30 / 15:30 - 16:30
Fresh Bar este situat langa piscina mica in aer liber si ofera sucuri proaspat stoarse (citrice si alte fructe), smoothie-uri, milk shake-uri si o selectie mare de ceaiuri pentru a va completa experienta placuta in sauna, baia cu hidromasaj sau un masaj relaxant.
* Win Bar (10.06-15.09) :
Bauturi: 09:00 - 01:00
Barul de vinuri este situat langa Muzeul Vinului si este o sala in spatiu deschis, cu zone de relaxare printre butoaie uriase de vin autentice. Aici oaspetii nostri pot incerca diferite tipuri de vin, bautura traditionala bulgara - rakija din Black Sea Gold Cellar si bauturi racoritoare fara alcool si apa minerala.
*Degustare de vinuri: 18:00 - 19:00
Oaspetii au posibilitatea de a rezerva gratuit o degustare de vinuri, o data pe sejur, la Receptie, cu cel putin o zi inainte.

*Activitati si recreare, incluse in programul ultra all inclusive
Oaspetii nostri au posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de activitati pentru a avea un sejur placut.
Doua piscine exterioare - situate in parcul hotelului. Sezlongurile si umbrelele de soare sunt disponibile pentru oaspeti.
Pachet plaja - o umbrela si 2 sezlonguri pe plaja.
Zona de piscina exterioara pentru copii cu mini tobogane cu apa.
Piscina interioara - situata in zona Relax si langa Centrul Medical.
Fitness - tine pasul cu rutina ta de fitness cu sala noastra in timpul vacantei.
Animatie - in timpul sezonului de vara, hotelul ofera un program variat de divertisment in timpul zilei si seara pentru copii si adulti. Animatia de zi include gimnastica acvatica, aerobic acvatic, volei. Programul de seara include: lectii de dans, bingo, spectacole tematice, karaoke si petrecere DJ in zona amfiteatrului. Programul de animatie este potrivit pentru diferite grupe de varsta /ex. 3 - 5 ani, 6 - 12 ani, 12 - 17 ani (adolescenti)/.
Mini Club in gradina - cei mici se vor bucura de vacanta la fel de mult ca mamicile si tatii lor intrucat hotelul dispune de un miniclub complet echipat, unde animatorii nostri organizeaza mini discoteca si toate tipurile de activitati pentru copii.
Wi-Fi - Conexiunea la internet wireless este disponibila peste tot in hotel, astfel incat oaspetii nostri sa poata impartasi online momentele lor.
Loc de joaca multifunctional.
minibar gratuit la sosire - o data pe sejur.
Seifuri in camere.
Gradina proiectata pentru recreere si plimbare.

NOU 2023 !!!Festa VIA PONTICA 4* in Pomorie - sezlonguri si umbrele pe plaja gratuit, in functie de disponibilitate

Locatie