FOREST BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel Forest Beach este situat in centrul statiunii Forest Beach Natural Holiday Resort, dar si departe de traficul zgomotos - chiar acolo, acolo unde padurea se intalneste cu paradisul verde-mare, care se afla la doar 150 de metri de plaja. Hotel Forest Beach ofera 179 de studiouri spatioase si 24 de camere duble confortabile.
Facilitati
Hotelul a fost renovat in 2015, 2018 si la inceputul anului 2019. Hotel Forest Beach este o combinatie intre confortul unitatilor de cazare de 4 stele si oportunitatea de relaxare adevarata in inima padurilor seculare de stejar din Muntele Strandzha. Hotel Forest beach este un grup de cladiri joase situate in inima padurii si impartite in 5 sectoare. Coridoarele exterioare leaga camerele din toate sectoarele si fiecare sector are scari deschise cu lifturi care ofera vederi frumoase asupra padurii. Hotelul este accesibil persoanelor cu handicap. Hotelul dispune de restaurant Forest Beach - All Inclusive, birou de excursii, magazin alimentar, sali de conferinte, facilitati sportive, lounge cu canapele, potrivit pentru relaxare si jocuri de societate.
Cazare
Ora de check-in dupa ora 14:00; Ora de check-out inainte de ora 11:00
Camera dubla:
Camerele elegante si decorate in culori proaspete sunt locul ideal pentru a va relaxa singur sau cu inca o persoana. Cu un pat mare, confortabil de 200*200 cm, cu o saltea de 20 cm, TV LED, telefon, seif, aer conditionat si Wi-Fi au tot ce este necesar pentru confortul tau.
Studio standard - sector A,B,C
Cu culorile sale deschise si detaliile proaspete, studiourile standard ale hotelului Forest Beach sunt ideale pentru familii. Sunt situate in sectorul A, B, C. Patul dublu de 200x200 cm cu o saltea confortabila de 20 cm in partea de dormitor va va face sa va scufundati intr-o relaxare deplina. In sufragerie veti gasi o canapea extensibila confortabila unde se pot odihni si copiii mai mari, un televizor LED si o chicineta cu tot ce aveti nevoie pentru a pregati o bautura calda sau mancare pentru copilul dumneavoastra: ceainic, frigider, plite, aspiratie, vesela. si o chiuveta. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat.
Studio deluxe - sector D, E, a fost renovat in 2019
Garsonierele sunt complet renovate in 2018 si 2019 potrivite pentru familii de 3-4 membri. Garsonierele sunt situate in sectorul D si sectorul E. Cu culorile sale deschise si detaliile proaspete, garsonierele hotelului Forest Beach sunt ideale pentru familii. Patul dublu de 200x200 cm cu o saltea confortabila de 25 cm in partea de dormitor va va face sa va scufundati intr-o relaxare deplina. In living vei gasi o canapea extensibila confortabila cu o saltea confortabila de 10 cm, 140x190 cm, unde se pot odihni si copiii mai mari, un televizor LED si o chicineta cu tot ce ai nevoie pentru a pregati o bautura calda sau mancare pentru copilul tau: ceainic, frigider, plite, aspiratie, tacamuri si chiuveta. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat.
Studio Economy
Cu culorile sale deschise si detaliile proaspete, studiourile-economie ale hotelului Forest Beach sunt ideale pentru familii. Sunt situate in sectorul A, B, C la etajul I. Patul dublu de 200x200 cm cu o saltea confortabila de 20 cm in partea de dormitor va va face sa va scufundati intr-o relaxare deplina. In sufragerie veti gasi o canapea extensibila confortabila unde se pot odihni si copiii mai mari, un televizor LED si o chicineta cu tot ce aveti nevoie pentru a pregati o bautura calda sau mancare pentru copilul dumneavoastra: ceainic, frigider, plite, aspiratie, vesela. si o chiuveta. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat.
Apartament cu doua camere
Apartamentele mari, decorate in culori proaspete, sunt alegerea ideala pentru familiile mai mari. Cele doua dormitoare sunt mobilate cu paturi duble 200x200 cm cu saltele confortabile si te vor face sa te simti pe deplin relaxat. In sufragerie veti gasi o canapea extensibila confortabila unde se pot odihni si copiii mai mari, un televizor LED si o chicineta cu tot ce aveti nevoie pentru a pregati o bautura calda sau mancare pentru copilul dumneavoastra: ceainic, frigider, plite, aspiratie, vesela. si o chiuveta. Pentru siguranta dumneavoastra exista un seif si un telefon. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat. Pentru si mai mult confort, apartamentul dispune de doua bai.
Toate tipurile de camere au balcoane sau terase largi care va invita sa zaboviti si ofera o priveliste magnifica asupra parcului natural. Toate tipurile de camere sunt decorate in culori deschise, care creeaza o atmosfera confortabila si dragalasa. Interiorul este elegant si modern si ofera oaspetilor cele mai bune conditii de relaxare.
Hotelul Forest Beach ofera baby cot gratuit, la cerere. Chicineta este dotata cu ceainic electric, frigider, plita, aspiratie, vase si accesorii si chiuveta, facandu-l locul perfect pentru a pregati o bautura calda sau mancare pentru copii. Chicineta in plan deschis va ofera posibilitatea de a va bucura de emisiunea preferata pe unul dintre cele doua televizoare LED. Livingul spatios cu zona de luat masa are propriul televizor LED si este mobilat elegant, cu o canapea frantuzeasca confortabila cu o saltea de 10 cm grosime, care va intampina pentru o odihna de dupa-amiaza sau pentru a citi o carte. Toate garsonierele sunt dotate cu o toaleta in holul de la intrare si o baie cu toaleta
Copii: zona de piscina pentru copii, animatie pentru copii, club pentru copii, loc de joaca pentru copii
Sport si divertisment:
Gratuit:
loc de joaca pentru copii, volei pe plaja, fotbal, alte activitati sportive si jocuri linistite pentru tineri si batrani, folosirea gratuita a unui fotbal, baschet, volei, petanque, teren de handbal, tenis de masa pentru toate varstele, sah, table, sageti, tir cu arcul si o pista de alergare, teren de sport nou polivalent pentru baschet si volei, (realizat cu acoperire poliuretanica de catre firma elvetiana CONICA. Terenul de fotbal are 17/35 metri si acoperit cu iarba artificiala italiana LIMONTA cu o inaltime de 4 cm. . , tenis de masa si rachete de tenis gratuite, badminton si echipamente de fitness in aer liber, volei pe plaja si alte sporturi pe plaja.
Cu plata: 3 terenuri de tenis, activitati acvatice, Centrul SPA de la Hotel Les Magnolias ofera un hamam turcesc autentic, o gama completa de tratamente faciale, corporale si de masaj, hidroterapie si programe de infrumusetare. Este dotat cu jacuzzi, sauna si o mica piscina interioara incalzita. Coafor. Studio de masaj Forest Beach: masaje clasice.
Animalele de companie cu greutatea de pana la 10 kg sunt acceptate la cerere si contra unui cost suplimentar de 20 BGN/zi.
Parcare - disponibila, gratuita.

All Inclusive

Mancare si bauturi - restaurant Forest Beach - calatorie culinara in jurul lumii:
Restaurantul Forest Beach si-a intampinat oaspetii la inceputul sezonului 2015 cu o sala moderna complet cu aer conditionat si doua terase panoramice. Terasele largi ofera tuturor oaspetilor vederi frumoase la mare si la parc. Restaurantul, cu o capacitate de 600 de locuri, intampina oaspetii cu un bufet bogat cu o mare varietate de salate proaspete, fructe de mare, preparate proaspat preparate, fructe, deserturi, produse ecologic pure; cu 4 colturi mari de bucatarie deschisa si gratar cu carbuni 6 zile pe saptamana. Restaurantul Forest Beach este disponibil doar oaspetilor hotelului.

07:30 - 10:00 - Mic dejun continental tip bufet.
12:30 - 14:30 - Pranz tip bufet - bucatarie internationala, SHO W cooking, incl. mancaruri vegetariene si dietetice, inghetata, o gama larga de deserturi si fructe.
15:00 - 17:30 - Gustari - Snack Bar - diferite tipuri de mancare stradala
18:30 - 21:30 - Cina tip bufet - bucatarie internationala, SHO W cooking, cine tematice, gratar sase seri pe saptamana, inclusiv mese vegetariene si dietetice, o selectie larga de inghetata, deserturi si fructe.

Baruri
09:00 - 23:00 - Bauturi All Inclusive: ceai, cafea, automate de cacao, cafea espresso, apa minerala, bauturi racoritoare fara alcool si bauturi carbogazoase de la aparatul post-mix, cocktailuri - bere racoritoare si alcoolica , vin spumant, bauturi si lichioruri bulgaresti bogate in alcool.
Dupa ora 23:00 se taxeaza bauturile din baruri.
Baruri - program de lucru
09:00 - 23:00 - Lobby bar Forest Beach (bauturi si inghetata).
12:30 - 14:30; 18:30 - 21:30 - bar-restaurant in restaurantul principal.
09:00 - 23:00 - barul de la piscina al restaurantului principal. T
10:00 - 17:00 - bar la piscina Kindin-Kindan. All Inclusive, 17:00 - 23:00 - bauturile de la bar sunt taxate.

Plaja - sezlonguri si umbrele de soare gratuite la plaja