CASTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Castel este situat in inima orasului, intre Primaria Municipiului Ramnicu Valcea si Consiliul Judetean, la cateva minute de muzee, banci si magazine. Camerele au vedere atat spre Consiliul Judetean, cat si spre Primarie, oferindu-va o foarte placuta priveliste.
Camere confortabile, spatioase, paturi foarte mari, mini baruri, TV, internet, parcare proprie. Fiecare camera este mobilata cu paturi si fotolii confortabile, oferind un inalt standard de acomodare la preturi foarte avantajoase, combinand facilitatile unui hotel cu intimitatea unui apartament.
In toate camerele exista aer conditionat, linie telefonica directa si acces la internet. La parter, clientii dispun de bar, restaurant, terasa de vara si sala de conferinte.
Restaurantul a fost renovat in mai multe randuri are o capacitate de 90 persoane la mese de 2, 4, 6 persoane cu posibilitatea de a uni mesele pentru grupuri mai mari de 6 persoane. Meniul restaurantului propune nu mai putin de 400 preparate din bucataria romaneasca, internationala si delicioase specialitati din cea italiana. Meniul de bar este unul impresionant, fiind listate nu mai putin de 500 produse de bar din care amintim o colectie de circa 120 sortimente de vin din podgoriile autohtone si vinuri de import.Restaurantul dispune si de o terasa cu o capacitate de 80 locuri, cu bar exterior si o amenajare cocheta pregatita sa ofere clipe placute clientilor.
Dispunem de parcare in fata hotelului, cu o capacitate de pana la 20 de masini, cu plata intre 09-17, dar si de o parcare in curtea interioara. Ambele zone de parcare sunt pazite.
Sala de conferinte Castel a hotelului are o capacitate de 26 locuri si este dotata cu panou pentru proiectie, flipchart, plasma TV, masa conferinte, internet wirless.
Sala de conferinte Zavoi a hotelului are o capacitate de 40 locuri si este dotata cu panou pentru proiectie, flipchart, plasma TV, masa conferinte, internet wirless.
Toate camerele au acces la internet prin cablu sau wirless, gratuit. De asemenea restaurantul si terasa hotelului dispun de acest serviciu.