Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Scor Booking - 8,1 Foarte bine Amfion Hotel este recomandat celor care vor sa viziteze Olympiaki Akti si sa experimenteze cultura greceasca, acesta fiind pozitionat intr-o zona importanta pentru mitologia greaca. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
 Amfion Hotel este situat in Olympiaki Akti, Pieria, la 3 minute de mers de plaja. In apropiere se afla Elatochori, la 29 km distanta de Amfion, si Paralia Katerini, la 3.5 km distanta de proprietate. Aeroportul Salonic este la 95 km distanta, iar centrul orasului Salonic se gaseste la 85 km distanta de Amfion Hotel.

Facilitati hotel
Amfion Hotel este o cladire cu 3 etaje si 18 camere spatioase si comfortabile. Acesta dispune de receptie, Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, 1 camera family, transport la aeroport (contra cost), inchiriere masina (la cerer), personalul poate vorbi engleza, greaca si rusa. La receptie se pot programa excursii si tururi organizate (la cerere).

Facilitati camere
Cele 18 camere ale hotelului au un balcon privat, iar majoritatea au vedere la mare si la muntele Olimp. Camerele au un mobilier clasic in culori pamantii ce ofera o nota de eleganta hotelului. Acestea dispun de internet wireless, televizor cu ecran plat, uscator de par.

Locatie