Grand Platon Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: Hotelul Grand Platon 4* din Olympic Beach este locatia ideala pentru familiile cu copii, datorita situarii intr-o zona linistita si a facilitatilor diversificate.
Localizare: Este situat intre Olympiaki Akti si Paralia Katerini, la 200 m de plaja. Hotelul este alcatuit dintr-o cladire principala si bungalow-uri.
Facilitati hotel: piscina exterioara cu jacuzzi, sezlonguri si umbrele la piscina, piscina pentru copii, 2 restaurante, bar la piscina, taverna cu specific grecesc, minimarket, teren de joaca, sala de festivitati, internet Wi-Fi, seif, patut copil (la cerere), facilitati pentru persoane cu dizabilitati, parcare.
Dotari camere: Un total de 67 de camere: Single si Duble (aproximativ 36 mp), Duble Superior (aproximativ 36 mp), Duble Bungalow (aproximativ 40 mp), Family (aproximativ 50 mp). Dotate cu: aer conditionat, incalzire, TV, telefon, acces la internet Wi-Fi (gratuit), mini-frigider, uscator de par (la cerere), balcon/terasa. Pat dublu sau doua paturi de o persoana. Camerele au vedere spre piscina sau spre gradina.
Duble Superior renovate in 2013. Capacitatea maxima de cazare : 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Duble Bungalow localizate in gradina hotelului. Pat dublu si doua paturi de o persoana. Capacitate cazare pana la 4 adulti.
Family cu doua paturi de o persoana, baie spatioasa, dormitor separat cu un pat dublu si un pat de o persoana. Capacitatea maxima de cazare: pana la 5 adulti.
Apartamentul este decorat modern, avand dormitor, zona de sedere, semineu si jacuzzi.
Pagina web: /www.grandplaton.gr/hotel-katerini/index.php/en/

Locatie