Facilitati

TV in room
Bathroom
Shower
Sauna
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Private bathroom
Free wireless internet
Free parking
Heating
Fridge
Tea and coffee making

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Landal Rehrenberg este un complex cu apartamente moderne, echipate complet iar mobila este aleasa dupa stilul austriac care aduce comfortul la un nou nivel.

Din decembrie 2019, noua statie de telegondola ZellamseeXpress este amplasata la receptia statiunii, care permite schiul in statiunea de schi Zell am See fara utilizarea unui skibus sau a unui teleschi. masina. Cu toate acestea, pentru a accesa sistemul de schi Saalbach Hinterglemm Fieberebrunn, telecabina Schönleitenbahn este inca situata la 4 kilometri.

Apartamentele ofera parcare gratuita si o priveliste spectaculoasa asupra partiei de schi.

Pe drumul principal, la 200 m de apartamente se afla si o statie de autobuz.

Apartamentele sunt decorate in stil austriac de inalta clasa, si includ bucatarii exchipate complet cu masina de spalat vase, sufragerii cu canapele confrotabile, TV si semineu, dormitoare cu paturi confortabile, bai cu toalete separate si terase spatioase. In cladirea principala exista si masa de biliard si tenis de masa. De asemenea, in aceeasi cladire gasiti Spa & Wellness Center cu piscina.

Descriere camere:
Apartamentele sunt decorate in stil austriac de inalta clasa, si includ bucatarii exchipate complet cu masina de spalat vase, sufragerii cu canapele confrotabile, TV si semineu, dormitoare cu paturi confortabile, bai cu toalete separate si terase spatioase

Descriere facilitati:
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile. In cladirea principala exista si masa de biliard si tenis de masa. De asemenea, in aceeasi cladire gasiti Spa & Wellness Center cu piscina.

Locatie:
In cladirea principala exista si masa de biliard si tenis de masa. De asemenea, in aceeasi cladire gasiti Spa & Wellness Center cu piscina.

Locatie