Emma


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Amplasare: In centrul comunei Sambata de Sus, in apropiere de Manastire.

Pensiunea EMMA este situata la poalele muntilor Fagaras intr-un cadru natural deosebit. Se poate considera pe buna dreptate ca ne aflam `pe-un picor de plai pe-o gura de rai` in preajma sa. Aer curat si proaspat, liniste intrerupta doar de ciripitul pasarelelor sau de glasul celor dimprejur. Izvoare repezi de munte, paduri cu arbori multiseculari contribuie la crearea unei atmosfere de basm in oricare dintre cele patru anotimpuri .

Accesul rutier se face de pe DN1 E68 Brasov-Sibiu (Fagaras spre Avrig 11Km) din comuna Voila, satul Sambata de Jos, spre stanga pe DJ prin comuna Sambata de Sus (15Km) sau din orasul Victoria pe DF de la baza versantului nordic al Muntilor Fagaras (10Km).
Pensiunea EMMA este alcatuita din 2 corpuri :
-corpul 1 are capacitate de 10 camere duble;
-corpul 2 are capacitate de 16 camere duble plus 1 apartament.
Camera dubla este dotata cu :
-Tv
-grup sanitar
-halat de baie
-uscator de par
-iar la cerere mini-bar.
Apartamentul este format din 2 camere: o camera cu pat matrimonial si o camera cu pat single.
Mobilate modern in nuante de albastru si bej (corp 1) , nuante de wenge si bej (corp 2) camerele ofera oaspetilor tot confortul de care au nevoie.
intregul cadru montan poate fi privit din toate camerele . Serviciile de cazare pot sa fie insotite sau nu ( dupa preferinte ) de servirea mesei in regim de pensiune sau demi - pensiune .
Nou! - Pensiunea Emma va pune la dispozitie Sala de Conferinte cu 55 locuri
Restaurantul se afla la parterul pensiunii si va sta la dispozitie pentru a servi masa sau chiar pentru diferite ocazii mai deosebite ( nunti mici , botezuri , zile aniversare ) . In cadrul restaurantului puteti servi vestitele mancaruri ardelenesti sau chiar un desert apetisant.

Herghelia Sambata de Jos
Cea mai mare herghelie de cai lipitani din tara unde se pot organiza demonstratii de calarie si dresaj.