Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa (Mahe)

   Mahe Island, Seychelles


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere: AVANI Barbarons Resort este un hotel de 4 stele situat in Mahe, cea mai mare insula din Seychelles. Resortul este inconjurat de vegetatie tropicala, plaje cu nisip fin si ape cristaline. Pe langa locatia excelenta, acesta vine la pachet cu servicii si facilitati ireprosabile; printre acestea se numara o piscina cu vedere la ocean, club pentru copii si un centru spa/wellness.

Localizare: este situat in zona Grand Anse, la aproximativ 13 km de capitala Victoria. Plaja Barbarons se afla la o distanta de circa 20 m, iar Aeroportul International Seychelles la mai putin de 20 km.


Facilitati hotel: piscina cu vedere la ocean, acces gratuit Wi-Fi in toate incinta hotelului, 4 restaurante cu specific international, asiatic ( dintre acestea, unul tip bufet), acces imediat la plaja, gradina, teren de joaca pentru copii, centru spa/wellness, bar, club de noapte, karaoke, teren de tenis, seri tematice, club pentru copii (4-12 ani), centru fitness, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, serviciu de babysitting (cost extra), cursuri pentru gatit (cost extra), sesiuni de calarie, pescuit (extra cost), snorkeling.

Facilitati camere: acces Wi-Fi, telefon, televizor, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai sau cafea, seif, baie proprie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, articole pentru ingrijirea personala, papuci si halat de baie.

In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 12:00;

Site: https://www.avanihotels.com/en/seychelles-barbarons