Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Locatie
Situat in parcul pitoresc al Grand hotelului Varna Resort & Spa, la doar 150 m de plaja, inconjurat de chiparosi inalti si paturi de flori umbrite, hotelul de 4 * Dolphin combina ambianta linistita si confortul - conditiile ideale pentru o vacanta de vara in familie.
Facilitati
Hotelul Dolphin de 4 * combina ambianta linistita si confortul - conditiile ideale pentru o vacanta de vara in familie. Total 200 de camere de hotel, 4 etaje, 3 lifturi si ofera cazare in 168 de camere duble, 28 de case si 4 studiouri. Toate sunt amenajate elegant si modern, cu terase spatioase, oferind o vedere maiestuoasa la Marea Neagra si frumosul parc Grand Hotel Varna Resort & Spa. Facilitatile hotelului includ restaurant principal tip bufet, bar de zi, bar in hol, o piscina in aer liber cu sectiune pentru copii. Wireless gratuit in hotel, in jurul piscinei, precum si pe plaja South Beach. Utilizarea a 2 scaune de plaja si 1 umbrela de soare pe camera la piscina sau la hotelul Dolphin, precum si pe plaja South Beach inclusa; Prosoape de piscina;
Cazare
Camera dubla: 28 mp, (max 2 + 2), cazarea este pe doua paturi de o persoana si o canapea cu dimensiuni 120cm / 190cm, cu vedere la parc sau la mare.
Family room: 2 camere duble cu usa de legatura, (min 4 + 0, 4 + 2).Camera dubla 20 mp, (max 2 + 1), 2 paturi twin; 1 scaun extensibil.
Toate au aer conditionat central, baie cu dus, uscator de par, balcon, TV prin cablu, telefon, seif, frigider si TV cu ecran plat
Studio: 52 mp, (maxim 2 + 2), mai mare decat camerele DBL - nedespartite de o usa, cu zona de dormit / pat dublu si zona de living cu canapea, fotolii si TV cu ecran plat, frigider si cutie de valori, baie cu cada.
Maisonette:
Etajul 1: 2 paturi twin de o persoana, seif, balcon, frigider si TV cu ecran plat; Al 2-lea etaj: 1 pat king-size, baie cu cada si uscator de par; balcon
Copii: Animatie zilnica pentru copii. mini club pentru copii de la 3 la 12 ani, bufet pentru copii in restaurantul principal, parc de aventuri pentru copii in parc,baby cot si scaune inalte in restaurant (gratuit).
Sport si divertisment
Gratuit: animatie zilnica: gimnastica acvatica, aerobic, bocce, darts, volei pe plaja si alte activitati sportive gratuite - in functie de programul de divertisment al hotelului; fitness in aer liber in zona parcului complexului Grand Hotel Varna.
Contra cost: teren de tenis.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: parcare gratuita pentru oaspetii hotelului.
Gratuit: sezlonguri si umbrele pe plaja South Beach + bar pe plaja

Locatie