ESTREYA PALACE & RESIDENCE


Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere



Localizare

Estreya Palace & Residence este situat într-un parc, la 200 de metri de centrul stațiunii St. Constantin și Elena, 250 de metri de plajă și doar 100 de metri de cea mai apropiată stație de autobuz.

Facilitati hotel

Ca și facilități, hotelul pune la dispoziția oaspeților : restaurant principal cu terasă, sală pentru evenimente, cramă, o piscină interioară cu apă termală, două piscine exterioare cu apă termală, umbrele și șezlonguri la piscina exterioară (gratuit), fitness, centru spa Medispa (contra cost), Wi-Fi în lobby, seif în cameră (contra cost), minibar (gol – gratuit), animație pentru copii, spațiu de joacă pentru copii, parcare (contra cost), schimb valutar, servicii de spălătorie și călcătorie (contra cost), servicii de rent a car.

Facilitati camere

Atât camerele duble cât și apartamentele oferă următoarele facilități: baie cu cabină de duș și / sau cadă, uscător de păr, balcon spațios, aer condiționat, telefon, TV prin cablu, seif, minibar. Pătuțul pentru copii se oferă gratuit la cerere (în toate tipurile de cameră).

Locatie