Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Locatie:
Situat la doar 200 m. de pe malul marii. Hotelul Lebed 4 * ofera o atmosfera linistita de lux. Decorul elegant al gradinilor frumoase, piscina si camerele confortabile ofera un All Inclusive Plus linistit - vacanta departe de rutina stresanta.
Facilitati
Exista un restaurant principal care serveste preparate din bucataria nationala si internationala, bar de zi, bar la piscina si o piscina in aer liber. Internet wireless gratuit in hotel, in jurul piscinei, precum si pe plaja South Beach.
Cazare
Camere duble aprox. 20 mp, (max 2 + 2) - paturi twin si o canapea cu dimensiunile 120cm / 190cm.
Family room (2 camere comunicante, min 4, 4 + 2).
In toate camerele :, TV prin satelit, aer conditionat central, telefon, mini-frigider, TV cu ecran plat, seif, dus baie cu uscator de par, balcon.
Studio aprox 48 mp, (max 2 + 2), mai mare decat camerele DBL - nu sunt separate de o usa; cu zona de dormit / pat dublu si zona de living cu canapea, fotolii si mini-frigider, TV cu ecran plat, seif, baie cu cada si toaleta separata.
Copii: Animatie zilnica pentru copii, mini club pentru copii de la 3 la 12 ani in hotelul Dolphin, bufet pentru copii in restaurantul principal, parc de aventuri pentru copii in parc, pbaby cotsi scaune in restaurant (gratuit).
Sport si divertisment
Gratuit: piscina in aer liber, 2 sezlonguri si o umbrela pe camera la piscina hotelului si pe South Beach. Animatie zilnica: gimnastica acvatica, aerobic, bocce, sageti, volei pe plaja si alte activitati sportive gratuite - in functie de programul de divertisment al hotelului; fitness in aer liber in zona parcului complexului Grand Hotel Varna.
Contra cost: teren de tenis.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare gratuita.
Gratuit: sezlonguri si umbrele pe plaja South Beach + bar pe plaja

Locatie