Royal Alhambra Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

CONCEPT HOTEL


Hotelul Royal Alhambra Palace face parte din lantul Hotels Group Stone, fiind inaugurat in anul 2012.

Localizare: este situat in Side, pe plaja proprie cu nisip ,la 40 km de aeroport, la 10 km de orasul Side.

Facilitati hotel:
Hotelul dispunse de 579 camere-balcon/mocheta.
395 camere standard superior-o singura camera , max 3+1 pers, 40-46 mp.
5 camere pentru persoane cu desabilitati-o singura camera, max 2 pers.
46 camere family si interconectate-2 camere conectate, 1 camera cu pat matrimonial ,1 camera cu 2 paturi, 1 baie, max 4 pers, 72 mp.
48 duplex-uri family-2 camere duplex, 1 camera cu pat matrimonial, 1 camera la etaj cu 2 paturi, 2 bai, max 4 pers, 80 mp.
60 suite-1 camera spatioasa cu vedere la mare, 1 pat matrimonial, 1 pat de o persoana, baie cu cada, max 4 pers, 63 mp.
22 junior suit-1 dormitor si 1 living, 2 bai, vedere la mare, max 2+1 pers, 70 mp.
3 king suit-1 dormitor si 1 living la parter,1 dormitor la etaj, 2 bai, jakuzzi , max 4 pers, 137 mp.

Dotari camere:
balcon, cheie cu carduri electronice, mini- bar, cana electrica pentru ceai si cafea, Tv, uscator de par, aer conditionat, seif. Halate de baie (contra cost), papuci gratuity- sunt la cerere.Baby cot la cerere.

Hotelul dispune de: restaurant bufet ce deserveste mesele principale, snack restaurant, bistro, patiserie, restaurante a la carte (italian, turcesc, mediteranean, mexican, asiatic), lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, disco bar, piano lobby bar , bowling bar.
Hotelul are piscina exterioara si 3 tobogane, piscina pentru copii si tobogan, piscina interioara pentru adulti si copii cu sistem de incalzire, jacuzzi.
Activitatile de distractie si animatie sunt sustinute de o echipa profesionista de animatori avand programe zilnice de dansuri, muzica, show-uri si spectacole.
Pentru copiii intre 4-12 ani exista mini club in care se organizeaza diverse activitati si jocuri cat si o mini discoteca.

Concept: Ultra All Inclusive
Servicii gratuite: mini-fotbal(pe plaja), tenis de masa, muzica live, aerobic in apa, animatie, sala de gimnastica,volei pe plaja,terenuri de tenis, sauna, baie turceasca, darts, discoteca,sala de jocuri, WI-FI, Aquapark si Lunapark.

Servicii contra-cost: sporturi de apa, masaj, lectii de tenis, nocturna,salon, doctor, bowling, billiard, internet cafe,fresh-uri, room service, shampagne de import,toate bauturile locale si internationale la sticla, bauturi mai vechi de 12 ani, vinul de import, a la carte restaurant.

Plaja: proprie, nisip. Umbrele de piscina, sezlonguri: gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. Beach Bar: gratuit. Umbrele de plaja, sezlonguri: gratuit.