Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE
Complex Turistic Cristal din Slanic Moldova va ofera toate conditiile pentru petrecerea concediului.
La aceasta unitate va punem la dispozitie sejururi de la 2 nopti cu mic dejun si masa fisa cont, de la 5 nopti cu tratament.

FACILITATI UNITATE
Facilitati cazare: frigider in fiecare camera, internet wireless, parcare, sauna, bai galvanice, parafina, jacuzzi, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, foisor in curte, teren de sport multifunctional.
Cristal beneficiaza si de o baza de tratament unde se pot ameliora diferite afectiuni (afectiuni ale coloanei vertebrale, afectiuni hepatobiliare, afectiuni renale, afectiuni ale aparatului urogenital, afectiuni ale aparatului cardio-vascular, afectiuni ale tractului digestiv, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni neuropsihice, obezitate): bai galvanice, aerosoli, parafina, fizioterapie(laser, ultrasunet, impachetari cu saruri minerale, curenti diadinamici), masaj, refelexoterapie, bai minerale, sauna, bioterapie si osteopatie. Pentru efectuarea tratamentului nu sunt necesare bilet de trimitere si dovada de asigurat. Tratamentul se efectueaza de luni pana sambata inclusiv.
Complexul este situat la 300 m fata de partia de ski Nemira, de aici puteti inchiria si schiuri dar si placi de snowboard.

DESCRIERE CAMERE
Camere single, camere duble, camere duble twin (acest tip de camere au 2 paturi matrimoniale), apartamente cu 2 camere, 2 vile de 2 stele care se inchiriaza la cheie (fiecare cu 4 dormitoare, 3 bai, bucatarie utilata complet tip open space cu livingul, tv in fiecare camera, centrala proprie, gratar, terasa.

SERVICII DE MASA
Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri unde se pot servi mancaruri traditionale romanesti.

Locatie