Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotel Perla este alegerea perfecta pentru cei ce doresc atat un sejur de relaxare cat si wellness sau de tratament.
La acest hotel gasim sejururi cu demipensiune (bufet), check in in orice zi, minim 2 nopti.

Oferte tratament 2023 3, 5, 7, 10 nopti, check in in orice zi (serviciile de tratament din ofertele de tratament sunt doar pentru adulti). Este recomandat ca pacientii sa aduca un istoric medical daca dispun. Tratamentul se efectueaza de luni pana sambata.

Oferte de tratament pentru anul 2024 5, 8, 10 nopti check-in in orice zi. Tratamentul se efectueaza de luni pana duminica. Serviciile de tratament din ofertele de tratament sunt doar pentru adulti.

Demipensiune: Intrare cu cina (interval servire 18:30 - 21:30), iesire cu mic dejun (interval servire 07:30 - 10:30).

NOU: In decembrie 2022 s-a deschis Revive Wellness SPA by Perla, avand o echipa formata din 2 maseuze originare din Indonezia - Yuni si Sri; un maseur orb specializat in drenaj limfatic manual - Cristi si coordonatorul bazei de wellness - Gabor Lutch, fost maseur al echipei nationale de fotbal a UAE.

FACILITATI UNITATE
Centru de relaxare si agreement cu piscina interioara 20/15 metri cu zona de sezlonguri, jacuzzi, sauna umeda si sauna uscata, fitness, doua saloane de masaj.
Sala de jocuri (biliard, tenis de masa, darts, air hockey, table, sah).
Utilata cu aparatura de ultima generatie, imbinand armonios intr-un concept unitar si modern cele doua cerinte esentiale - sanatatea si relaxarea, baza de tratament Hotel Perla Slanic Moldova acopera ramuri esentiale: fizioterapie (drenaj limfatic, terapia sis, terapia shockwave, magnetoterapia, impachetari cu parafina, terapie cu ultrasunete, terapie cu laser, terapie cu aerosoli folosind apa de izvor, bai galvanice, terapie cu unde scurte, electroterapie, spirometrie, terapie cu ventuze), recuperare medicala (kinetoterapie, terapie Tecar, hidrokinetoterapie), haloterapie (terapie cu sare - salina interioara, bazin cu apa sarata), crenoterapie (terapia cu ape).
Descoperite in 1801, apele sunt testate chimic pentru prima data in 1852, iar in 1877 apar primele instalatii de captare a acestora in scop terapeutic.
Tratamentul pe baza curei interne acopera o plaja larga de afectiuni precum:
Boli hepatobiliare (colicistita cronica cu sau fara calculi, dischinezie biliara, stari postoperatorii in boli ale ficatului)
Tulburari digestive (gastrite cronice, ulcere gastrice si duodenale - la un interval de cel putin 3 ani de faza dureroasa, colite cronice atipice, colon inflamabil, constipatie cronica, afectiuni stomacale post chirurgicale)
Boli ale rinichiului si cailor urinare
Afectiuni respiratorii (astm, rinita alergica, traheobronsita cronica, rinosinuzita cronica) - boli metabolice si nutritionale (obezitate, diabet mellitus - forme usoare si intermediare)
Situate in zona Izvoare a statiunii Slanic Moldova, izvoarele de ape minerale medicinale sunt grupate in pavilioane de cate 3 sau amenajate individual.

DESCRIERE CAMERE
Hotelul dispune de 77 de camere confortabile din care:
60 de camere standard cu balcon si fara balcon
6 junior suite cu si fara balcon, cu canapea extensibila
7 apartamente cu si fara balcon, cu canapea extensibila
2 camere pentru persoane cu dizabilitati
2 apartamente prezidentiale personalizate: apartamentul Racovita si apartamentul Spiridon

POLITICI:
CHECK-IN cazare: ora 16:00; CHECK-OUT CAZARE: ora 12:00

Animalele de companie nu sunt acceptate

SERVICII DE MASA
Restaurantul Tirolez cu o capacitate de 85 de locuri
Restaurantul International cu o capacitate de 250 de locuri
Lobby bar cu o capacitate de 20 de locuri

FACILITATI EVENIMENTE
Doua sali de conferinta:
Sala Mihai Eminescu cu o capacitate de 100 de locuri
Sala George Enescu cu o capacitate de 80 de locuri

Locatie