ADRIANA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Website
http://www.suncanihvar.com/adriana-hvar-spa-hotel.html

Spa & Wellness
Sensori Spa (1400 m2) ofera diverse tratamente, VIP spa suite pentru cupluri, epilare cu ceara, piscina cu apa de mare pe acoperis (25 x 15 m), cabane exterioare pentru masaj, 5 camere pentru masaj, o camera pentru tratament facial, baie de aburi signature, lounge cu bauturi racoritoare, jacuzzi exterior, terase Sensori spa, oferte exclusiviste etc.

Drinks & Food
Butchery&Wine Hvar restaurant ofera oaspetilor sai o selecție de carne de inalta calitate. La Top Bar turistii se pot delecta intr-un design rafinat si o atmosfera relaxanta si luxoasa cu o variata selectie de cocktailuri, muzica si vedere impresionante asupra orasului, portului de iahturi si insulelor Paklinski.

Sport si divertisment
Bonj "les baines" beach club exclusivist din 1927 (ce ofera sezlonguri, umbrele, pontoane de lux private), tenis, jet schi, scufundari, sky diving, paddle board, kayak, snorkeling, navigare, pescuit, inchirieri biciclete, barci cu motor, iahturi, etc, piscina cu apa de mare incalzita atat interioara cat si exterioara pe acoperis.

Localizare
Hotelul Adriana Hvar Spa 4* este situat la 5 minute de mers pe jos de plaja si de centrul istoric al orasului Hvar, de pe insula croata cu acelasi nume.