Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Stana de Vale, Romania

RO Sejur Tabara de aventura in natura 5 nopti cu intrare Duminica Amplasarea sa la cota 1100 m intr-o zona idilica a muntiolor Apuseni face din Hotel Iadolina sediul general pentru orice turist impatimit de munte aer curat si sporturi de iarnaHo . . .

Stana de Vale, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEAmplasarea sa la cota 1100 m intr-o zona idilica a muntilor Apuseni face din Hotel Iadolina sediul general pentru orice turist impatimit de munte aer curat si sporturi de iarnaHotelul IADOLINA va asteapta indiferent de sezon cu o a . . .

Stana de Vale, Romania

Hotel Iadolina din Stana de Vale este locul in care te vei simti ca acasa in Muntii Apuseni In centrul statiunii hotelul te intampina cu cele mai bune servicii de 3 stele camere bine amenajate restaurant si baza de tratament interioara pentru ca tu s . . .

Stana de Vale, Romania

Vilele Izvorul Minunilor sunt amplasate in centrul statiunii Stana de Vale lângă vila Liliacul și în imediata apropiere a Hotelului Iadolina Structura Vila nr 4 maxim 20 locuri - camera 1-2 camera family formata din 1 camera cu pat ma

Stana de Vale, Romania Vezi locatia pe harta

Vila este situata in statiunea Stana de Vale langa Hotel Iadolina si Vilele Izvorul Minunilor avand o arhitectura moderna parcare proprie si o minicascada luminataCapacitatea vilei este de 16 locuriStructura parter- cam 3 camera dubla cu pat matrimon . . .

Stana de Vale, Romania

Vila este situata in statiunea Stana de Vale langa Hotel Iadolina si Vilele Izvorul Minunilor avand o arhitectura moderna parcare proprie si o minicascada luminataArhitectura deosebita si moderna a Vilei LILIACUL va permite sa savurati atat natura ca . . .

Stana de Vale, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALE Complexul de vile este situat la aproximativ 300 m de partia de schi Vilele sunt ideale pentru familii grupuri de prieteni care doresc o locatie aproape de naturaTratament- In Stana de Vale cu un profil endocrin si nevroze Ofera c . . .