Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE:

Amplasarea sa la cota 1100 m intr-o zona idilica a muntilor Apuseni face din Hotel Iadolina sediul general pentru orice turist impatimit de munte, aer curat si sporturi de iarna.
Hotelul IADOLINA va asteapta indiferent de sezon, cu o atmosfera calda si prietenoasa, cu tot confortul necesar pentru o vacanta reusita.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Happy Land Adventure Park s-a infiintat in anul 2018, localizat in Stana de Vale, dispune de urmatoarele:
-6 trasee de catarat in copaci, 2 cu dificultate medie, 4 cu dificultate grea
-Tiroliana - 230 m
-Tubing simplu
-Tubing, tobogan cu perna de aer
-Trambulina bungee copii
-Disc golf Transilvania (singurul in Romania) are la dispozitie 9 cosuri
-Bob alpin
-Spatiu de joaca pentru copii
-Inchirieri biciclete: simple si electrice
-Zorbing pentru 2 persoane
-Gravity coaster
-la baza parcului restaurant cu terasa

FACILITATI UNITATE: Tratament: baza de tratament si refacere (sauna/jacuzzi/bai plante/masaj/electroterapie/fitness).

DESCRIERE CAMERE
: Camerele duble au pat matrimonial sau paturi twin, minibar, mocheta, tv, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par. Apartamentele 4 locuri au incluse 4 mic dejunuri, sunt formate din living si dormitor.

LOCALIZARE: in centrul statiunii Stana de Vale

ATRACTII TURISTICE: Varful Poieni, Cascada Izvorul Minunilor, Cascada Iadolina, Valul Miresei, Saritoarea Iedutului, centrul folcloric Budureasa (renumit datorita lazilor de zestre), Pestera Meziad, Pestera Ursilor, Pestera Onceasa, Pestera Alunului, Pestera Ferice, Pastravaria Stana de Vale, partia de ski (peste 800 m lungime) dotata cu instalatie de urcare cu cablu.


POLITICI: Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

SERVICII DE MASA: se acorda in unitatea restaurant Iadolina, categoria I, in sistem bonuri valorice. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.






Locatie