Sandru

   Str Sandru 12, Campulung Moldovenesc 725100, Campulung Moldovenesc


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Complexul hotelier Sandru este situat la numai 1700 metri de magistrala rutiera E576, care face legatura intre Nordul Moldovei si Transilvania.

Hotel Sandru este situat in centrul geografic al judetului Suceava, la 7 km de centrul municipiului Campulung Moldovenesc.

Facilitati Hotel
Hotel Sandru dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri, acces internet wireless non-stop gratuit in tot hotelul (receptie, restaurant, sala de conferinte, etaje), parcare pazita cu o capacitate de 35 autoturisme, incalzire centrala, room-service non-stop, lift ultramodern cu un perete de sticla, restaurant cu semineu functional, servicii de pastrare valori la receptie, inchiriere material sportiv, servicii de inchiriere autoturisme cu sofer, la cerere, ghizi turistici (limba germana, franceza, engleza).

Facilitati Camere
Locatia dispune de 9 Apartamente cu baie proprie, cu cada cu hidromasaj, 21 Camere Double cu pat matrimonial sau in regim Twin, cu baie proprie. Toate camerele benficiaza de apa calda permanent, telefon cu acces international, internet wireless, TV color prin cablu, acces pe baza de cartela magnetica.

Masa - Mic Dejun
Restaurant cu 100 locuri, dotat cu semineu, instalatie de sunet de inalta fidelitate, plasma Tv, iluminat direct si indirect, variabil.