Forest Ecvestru


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Amplasare:


Complexul Turistic Forest Ecvestru se află la 4 km de Mănăstirea Suceviţa şi la 15 km de Mănăstirea Bogdana. Mănăstirea Putna şi Mănăstirea Moldoviţa sunt la mai puţin de 40 km. Aeroportul oraşului Suceava este la 60 km.


Cai de acces spre Sucevita:

1.Dinspre Radauti pe drumul DN17A prin comuna Marginea parcurgind o distanta de aproximativ 18 km.

2.Dinspre Campulung Moldovenesc urmand DN17A prin Sadova,Vatra Moldovitei si Ciumirna parcurgand o distanta de aproximativ 55 km.

Ca pozitionare Forest Ecvestru Park este situat la aproximativ 200 de metri de la intrarea dinspre Radauti, Marginea pe partea stanga a drumului


Dotari si facilitati:


Situate în 3 clădiri din complex, camerele sunt dotate cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV prin cablu. Fiecare unitate de cazare are baie privată cu halate, papuci şi uscător de păr.


Facilităţile suplimentare includ un bar, o sală de jocuri, un loc de joacă pentru copii şi un teren de tenis. Recepţia este deschisă nonstop. Sunt disponibile servicii de transfer, la un cost suplimentar.


Aflat într-o fostă fabrică de cherestea de lângă SuceviÅ£a, Complexul Turistic Forest Ecvestru include o herghelie cu cai sportivi şi ponei şi facilităţi de călărie, precum şi un restaurant à la carte cu terasă de vară.


Pentru copii, si nu numai, un punct de atractie il vor constitui poneii. De asemenea, se pot organiza plimbari cu trasura pe diverse trasee, precum si plimbari calare.

Pentru toti turistii care doresc momente de relaxare si agrement va asteptam cu multa placere la SUCEVITA in COMPLEXUL TURISTIC FOREST ECVESTRU PARK.