Mini Croaziera / Hotel Plutitor Carpatia Sf. Constantin


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel plutitor Carpatia Sf. Constantin 3*


Pachet 4 nopti / 5 zile


ZIUA 1 Duminica


La ora 6:00, dimineata, plecam din Bucuresti catre Tulcea, pe autostrada A2, apoi pe ruta Slobozia Harsova- Tulcea. Ajunsi in Tulcea, (optional) vom face o vizita la cel mai cunoscut muzeu al Deltei Dunarii avand o expozitie permanenta, ce prezinta elemente caracteristice patrimoniului natural, existent in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, un acvariu public si diverse expozitii temporare, apoi vom vizita si centrul orasului.


Imbarcare in jurul orei 11:00 de la Pontonul Carpatia Tour din Tulcea si pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administratia Rezervatiei Delta Dunarii), pe Bratul Tulcea pana la intersectia cu Canalul 36 (in cca. 10 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunarii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna. Continuam excursia pe Garla Sontea, printre canalurile pline de pasari si vegetatie acvatica. Aici vom avea ocazia sa vedem lebede, lisite, rate, gaste, sitari de mal, sorecari, egrete, soimi de iarna, vulturi codalb, starci si chiar pelicani creti.


Strabatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunarii, un lac deosebit de frumos si bogat in fauna. In cazul zilelor cu vant puternic si valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide daca traversam sau nu lacul.


Ajungem la Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunarii unde vom face un scurt popas pentru vizitarea satului.


Pornim spre Sulina prin lacurile Trei Iezere si Bogdaproste ambele lacuri; pe timpul verii prezinta o vegetatie submersa bogata (bradis) dar si nuferi albi din loc in loc. In aceasta zona avem toate sansele sa intalnim lebede, cormorani si egrete. Dupa aceea coboram pe Dunarea Veche pana la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina catre orasul Sulina un loc unic in lume, unde isi dorm somnul de veci, laolalta, printi, printese si pirati, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere, lespezile mortuare, sculptate, spun povestile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunarii isi iau un parelnic adio de la Batranul continent si se varsa in Marea Neagra, un loc al confluentelor.


Pe durata croazierei se va asigura o gustare.


Aprox. 6-7 ore / distanta 52 mile marine.


Odata ajunsi in Sulina, ne vom caza la unitatea de cazare aleasa.


Hotel plutitor Sf. Constantin 3* - Hotelul plutitor Carpatia este un concept inedit de a petrece timp de calitate in mijlocul naturii. Pozitionat ideal acolo unde Dunarea se varsa in mare, a fost dotat cu tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanta ideala: restaurant propriu ce include gustoase specialitati pescaresti, terasa, bar, salupa pregatita pentru excursii.


SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor Sf. Constantin 3*.


ZIUA 2 Luni


Servirea micului dejun - 8:00, cine doreste are posibilitatea sa se bucure de o excursie (optional) la Padurea Letea unde vom gasi fasii alternative de desert, cu vegetatie specifica acestor zone si fasii de padure cu stejari de lunca seculari, cu unica lor adaptare de a creste pe stratul subtire de teren fertil ce acopera nisipul sarat al fostului fund de mare, alaturi de vegetatia specifica de padure subtropicala, padurea Letea fiind cea mai nordica padure subtropicala din Europa. Pe langa 10 specii de orhidee, asparagus si alte plante subtropicale putem vedea plop argintiu, frasin, tei si alti arbori.


Aprox. 6 ore.


Timp liber pentru relaxare sau descoperirea orasului Sulina.


BONUS Va invitam sa va bucurati de un apus de soare autentic in locul unde Dunarea se imbina cu Marea Neagra.


Aprox. 3 ore.


SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor Sf. Constantin 3*.


ZIUA 3 Marti


Servirea micului dejun - 8:00


Dupa micul dejun putem pleca in excursia optionala la Lacul Rosu.


Aprox. 2 ore.


Zi libera la dispozitia turistilor pentru relaxare sau plaja.


SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor Sf. Constantin 3*.


ZIUA 4 - Miercuri


Servirea micului dejun - 8:00


Va propunem sa incepem ziua cu o excursie optionala la Sf.Gheorghe.


Aprox. 4 - 5 ore.


Dupa pranz va puteti bucura de o plimbare pe plaja salbatica din Sulina.


SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor Sf. Constantin 3*.


ZIUA 5 - Joi


Servirea micului dejun - 8:00, este momentul sa ne luam la revedere de la minunatul oras Sulina si ne urcam pe vaporul de croaziera de la Hotelul plutitor Sf. Constantin, deplasandu-ne pe traseul turistic Sulina Dunarea Veche Mila 8,5 poligonul de demagnetizare al Marinei Militare, tangentam lacurile Bodaproste Lacul Ligheanca Trei Iezere (aceste lacuri, pe timpul verii prezinta o vegetatie submersa bogata (bradis) dar si nuferi albi din loc in loc. In aceasta zona avem toate sansele sa intalnim lebede, cormorani si egrete) Canalul Ceamurlia Crisan Canal Sulina Tulcea. Odata ajunsi in Tulcea ne urcam in autocar, incarcati cu cele mai frumoase amintiri, si ne luam 'La revedere de la grandioasa Delta Dunarii.


Aprox. 6 - 7 ore / distanta 44 mile marine


Pachetul include:
- 4 nopti de cazare (loc in dubla) cu demipensiune (mic-dejun + cina);
- croaziera pe lacuri (dus sau dus-intors);- transfer Tulcea - Sulina si retur;
- Bonus: Excursie la Varsarea Dunarii in Marea Neagra.

Nu este inclus:


- transport Bucuresti - Tulcea si retur


NOTA:
Croaziera reprezinta transferul de la Tulcea pana la Sulina si retur pe urmatorul traseu: Tulcea Mila 23 Crisan Sulina (6 - 7 ore) si Croaziera Sulina Dunarea Veche Mila 8,5 Bodaproste Lacul Ligheanca Trei Iezere Crisan Canal Sulina Tulcea (6 - 7 ore) gustare pe vasul de croaziera asistenta turistica in timpul croazierei si se organizeaza cu minim 8-15 persoane.
Transferul cu barca rapida de la Tulcea pana la Sulina pe urmatorul traseu: Tulcea Partizani Maliuc Gorgova Crisan Sulina si retur si se organizeaza incepand de la 1 persoana.
Excursii optionale pentru grupuri si individual, din Sulina:
- Padurea Letea: 6 ore 60 lei / pers.,optional: safari 25 lei/ pers.,supliment pranz 50 lei / pers.;
- Excursie Lacul Rosu: 3 ore 60 lei / pers.;
- Excursie Mila 3, canalul cu salcii: 1 ora, 30 min 35 lei / pers.;
- Excursie Sf. Gheorghe: 4 - 5 ore 100 lei / pers.
Reduceri:
- Copiii 0 7 ani au gratuitate la cazare in aceeasi camera cu parintii;
- Copiii 7 12 ani reducere 50 % la cazare in aceeasi camera cu parintii;
- 1 copil cu varsta intre 0-12 ani insotit de 1 adult-se achita camera dubla in regim single;
- 2 copii sub 12 ani insotiti de 1 adult se achita camera dubla integral;
- Copiii peste 12 ani: platesc tariful intreg.


NOTA:
In cazul in care nu se va strange un grup de 20 de persoane pentru transferul Tulcea Sulina si retur, acesta se va organiza cu barcile rapide.