SUN PALACE CLUB HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul CLUB SUN PALACE este situat in centrul statiunii (in fata hotelului Kuban), langa magazine mari de retail si la 150 m distanta de plaja.
Cazare:
Hotelul ofera camere duble, garsoniere si apartamente, exista 4 lifturi.
DBL 2+1: Suprafata aproximativa este de 21-25 m2. Camerele au doua paturi obisnuite si un pat suplimentar care poate fi fotoliu extensibil, canapea extensibila sau pat de tabara. Camerele au baie cu dus, terasa, TV satelit, telefon, mini frigider, aer conditionat. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
STUDIO 2+2/ 3+1: Suprafata aproximativa este de 30 m2. Au 3 paturi obisnuite si 1 suplimentar care poate fi fotoliu extensibil, canapea extensibila sau pat de tabara. Garsonierele au baie cu dus, terasa, TV satelit, telefon, mini frigider, aer conditionat. Capacitatea maxima este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
APARTAMENT 4+1/ 2+3: Suprafata aproximativa este de 35-42 m2. Sunt compuse din dormitor cu paturi duble sau twin si living cu doua paturi obisnuite sau cu canapea extensibila (pentru 2 adulti sau copii) + 1 pat suplimentar care poate fi fotoliu extensibil, canapea extensibila sau pat de tabara. Ambele sunt separate printr-o usa. Exista baie cu dus, terasa, TV prin satelit, mini-frigider si aer conditionat. Capacitatea maxima este de 5 adulti.
Patutul este oferit gratuit, la cerere.
Animalele de companie sunt acceptate la un cost suplimentar - 5 bgn pe zi pana la 5 kg, 10 bgn pe zi pana la 10 kg.
Hotelul dispune de camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati.
Hotel CLUB SUN PALACE are restaurant principal cu terasa, lobby bar, gratar, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte/contra cost/, seif la receptie/contra cost/, inchirieri auto/contra cost/, spalatorie/contra cost/, serviciu medical/contra cost/, salon de infrumusetare/contra cost/, mini club, internet/contra cost/.
Sport & SPA: Piscina exterioara cu bar la piscina, piscina interioara - neincalzita, tenis de masa, biliard/contra cost/, baie turceasca/contra cost/, fitness, masaje/contra cost/.
Parcare - contra cost, nepazita, in functie de disponibilitate:

ALL INCLUSIVE

Restaurantul principal:
Mic dejun - 08:00-10:00
Pranz - 12:30-14:30
Cina: 18:00-21:00
Cine tematice: bulgara, europeana (de 3 ori pe saptamana)

Snack bar: 11:00-12:00 (dulciuri si fructe); 16:00-17:00 (cafea si ceai)
Pizza: 16:00-17:00
Bauturi: 11:00-22:00 la Lobby bar si BBQ bar - bauturi alcoolice si racoritoare (vin casnic, bere, bauturi alcoolice, cocktailuri si bauturi racoritoare)

* Programul all inclusive incepe cu gustari de dupa-amiaza in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.
Check-in - dupa ora 14:00;Check-out - pana la ora 12:00

Sport si divertisment - gratuit:
Piscina interioara si exterioara
Sezlonguri si umbrele in jurul piscinei - in functie de disponibilitate
Fitness
Program zilnic de animatie si sport - karaoke, bingo, tenis de masa, sah si darts, volei pe apa, aerobic pe apa (6 zile pe saptamana)

Pentru copii - gratuit:- Mini club, Piscina pentru copii, Animatie si discoteca pentru copii (6 zile pe saptamana)

Contra cost: acces la internet , seif, biliard, sauna, baie turceasca, masaje

Locatie