Delta Dunarii


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Fie ca sunteti cazati intr-una din camereleconfortabile, fie ca savurati retetele bucatarilor nostri sau va aflati peterasa restaurantului la o cafea, veti fi inconjurati de atentia personaluluinostru.
In pensiune veti regasi o ambianta placuta, cu dotari siservicii care au fost gandite pentru a satisface asteptarile si nevoiledumneavoastra:
Baie per camera; Uscator de par; Cablu TV; Mini-bar; Aerconditionat; Internetwireless; Balcon per camera.In cadrul grupurilor preturile se pot negocia.Firmanoastra dispune si de o unitate de cazare de 2 stele, situata la periferiaorasului Tulcea, Pensiunea Echinox. Pensiunea ofera o gama variata deservicii: Cazare si servicii de restaurant; 2 sali pentru evenimente de100 si 200 de locuri; Mese de tenis de masa.
Bucataria romaneasca cu specific dobrogean propuneclientilor un meniu foarte variat insa, va recomandam sa incercati mancaruriletraditionale din peste: ciorba de peste, plachie de peste, peste natur, pesteprajit, salata de icre etc, care vor completa sejurul dumneavoastra in regiuneaDeltei Dunarii.