Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere


Hotelurile Delta sunt singurele hoteluri din Tulcea care iti pun la dispoziie camere cu balcon cu vedere la Dunare i acces gratuit la Centrul Spa cu piscina interioara. Accesul in parcare ai in Hotelul Delta cladirea A se face din Strada Isaccei prin parcarea cu bariere automate.
Ii punem la dispozitie 71 camere de cazare la standard de 3*, dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului in cladirea A, dintre care 62 Camere Standard cu pat dublu sau doua paturi separate si 9 Camere ideale pentru trei persoane.


Accesul in parcare i in Hotelul Delta 4 stele se face din sensul giratoriu pentru cladirea B si din strada Isaccei (parcarea cu bariere), pentru cladirea A. Iti punem la dispoziie 140 de spatii de cazare dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului, in 2 corpuri de cladire, dintre care 5 apartamente Junior Suite, 7 camere DeLuxe, 3 camere Superioare, 121 Camere Standard si 4 camere Standard Comunicante pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora. Indiferent de alegerea facuta, iti oferim cea mai buna experienta de relaxare si o autentica mostra de ospitalitate intr-un hotel de patru stele in Tulcea.