Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul este situat pe malul Dunării, iar cele mai multe dintre camere sale elegante au vedere la fluviu. Hotelul dispune de 104 camere. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, check-in/check-out express, serviciu de concierge, birou de turism, camera de bagaje, spa si sentru wellness, sala de fitness, sauna, ,masaj, cada cu hidromasaj/jacuzzi, drumetii, pescuit, serviciu de inchiriat biciclete, fax/copiator, centru business, sala de conferinte si evenimente, serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, room service, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie, spalatorie, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Facilitati camere: baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, halat de baie si papuci, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, seif, espressor pentru ceai si cafea, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, halat de baie si papuci, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, seif, espressor pentru ceai si cafea, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, check-in/check-out express, serviciu de concierge, birou de turism, camera de bagaje, spa si sentru wellness, sala de fitness, sauna, ,masaj, cada cu hidromasaj/jacuzzi, drumetii, pescuit, serviciu de inchiriat biciclete, fax/copiator, centru business, sala de conferinte si evenimente, serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, room service, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie, spalatorie, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 104 camere.
Locatie:
Hotelul este situat pe malul Dunării, iar cele mai multe dintre camere sale elegante au vedere la fluviu.