HOTEL EGRETA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel EGRETA reprezinta o varianta avantajoasa de cazare in orasul Tulcea. Accesibilitatea hotelului face din acesta un loc bun de popas in drumul spre Delta Dunarii.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus - sau cada, internet, uscator de par, telefon. Numar total camere: 98 Single: 14 Duble: 68 - 33 camere cu doua paturi si 35 camere cu pat matrimonial. Apartamente: 16 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, lift, camera de bagaje, aer conditionat. Servicii: serviciu de trezire, spalatorie, serviciu de calcatorie, fax/copiator.
Locatie:
Hotel EGRETA este amplasat in centrul istoric din Tulcea, la 400 de metri distanta de malul Dunarii.
Atractii turistice:
Muzeul Deltei Dunarii, Muzeul de Arta, Muzeul de Arheologie si Muzeul de Etnografie, Geamia catedrala "Azzizie", acvariul Tulcea - cel mai mare acvariu din Europa de Est, Delta Dunarii - accesul in rezervatia biosferei Delta Dunarii din Tulcea este facil.
Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00. Check-out: pana la ora 12:00.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu. Hotelul dispune de o sala de restaurant cu 200 locuri.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - Hotel EGRETA dispune de 2 sali de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri in aranjament teatru fiecare. Salile sunt dotate cu: videoproiector, sonorizare, flipchart si ecran.