Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Europa este situat central în orașul Targu Jiu, la doar 250 de metri de Ansamblul Sculptural Constantin Brancuși din Parcul Municipal, și ofera camere cu aer conditionat, acces gratuit la internet și mancaruri din bucătaria româneasca.
Descriere camere:
Fiecare cameră a Hotelului Europa este dotata cu acces gratuit la internet prin cablu, baie privata cu articole de toaleta gratuite și uscator de par, un TV, minibar si papuci. Restaurantul are terasa de vara primitoare și serveste mancaruri din bucataria romaneasca traditionala. Se ofera Wi-Fi gratuit în toata cladirea.
Descriere facilitati:
Facilitati Pensiune: parcare, restaurant Capacitate cazare: pensiunea cdispune de un numar de 2 apartamente si 10 camere, Facilitati Camere: aer conditionat, TV, minibar, telefon, cada hidromasaj, si cabine dus. Restaurantul cu o capacitate de 160 de locuri, dotat cu aer conditionat va invita sa gustati din preparatele traditional romanesti precum si din preparatele bucatariei internationale.
Locatie:
Hotelul Europa este o comuniune intre trecut si prezent ilustrand cu stil o cladire incadrata la monumentele istorice ce pastreaza prin arhitectura sa aerul epocal iar un strop de culoare aduce o atmosfera calda, familiala.