Aeolis Thassos Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul de 4 stele Aeolis Thassos Palace are piscină în aer liber cu vedere la Marea Egee. Oaspeții au la dispoziție un centru de wellness și spa, o saună, o cadă cu hidromasaj şi un restaurant. Camerele sunt prevăzute cu WiFi gratuit şi balcon mobilat.

Toate unitățile de cazare de la Aeolis Thassos sunt decorate modern și au aer condiţionat, TV LCD cu canale prin satelit şi seif. Baia elegantă este dotată cu uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele unități de cazare oferă vedere la munte, iar altele, vedere panoramică la mare.

Restaurantul Panorama servește mâncăruri specifice insulei, precum şi mic dejun american zilnic. Oaspeții se pot relaxa savurând cocktailuri revigorante, băuturi şi gustări la barul Serenity, în timp ce admiră vederea la mare.

Facilitățile extinse includ un centru de fitness, hamam, teren de tenis, sală de jocuri cu mese de biliard şi de tenis şi un loc de joacă pentru copii. În zona terasei la soare există o piscină pentru copii, șezlonguri şi umbre de soare.

Aeolis Thassos Palace se află la 200 de metri de o plajă mică. La mai puțin de 2 km există și alte plaje renumite, precum Astris şi Psili Ammos.